Σ. Μαλέλης: Τελικά η Μενεγάκη είναι δύσκολος αντίπαλος

11:00 28/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Ο Διευθυντής Ενημέρωσης του Star Channel, Σταμάτης Μαλέλης χθες «συναντήθηκε», τηλεοπτικά με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μια πολύ δυνατή συνάντηση, καθώς ο Σταμάτης έχει μάθει μετά από τόσα χρόνια, να μη μασάει πια τα λόγια του και να λέει δημόσια όσα σκέφτεται και απασχολούν και τον ίδιο. Είπε αλήθειες χθες, αν και σε κάποιους μπορεί και να μην άρεσαν. Η «μαγκιά» του φαίνεται, όταν μιλάει για την προσωπική του στιγμή και την κατάθλιψη που πέρασε. Τότε φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζει τον εαυτό του αφ΄υψηλού, αλλά ως ένα κανονικό άνθρωπο, ενταγμένο στη κοινωνία που ζούμε.

Σε μια χώρα εν μέσω οικονομικής κρίσης, όπως η Ελλάδα, ο Σταμάτης Μαλέλης τόνισε πως «Χρειαζόμαστε θέσεις! Είναι η περίοδος που χρειάζονται συγκεκριμένες προτάσεις και όχι μόνο “όχι”», ενώ για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπε: «Νομίζω ότι σε πολλούς δεν «κάθισε»!  Όμως, μέσα από την κρίση, μπορούμε να βρούμε νέες ιδέες».

Ποια ήταν όμως τα τηλεοπτικά προϊόντα στα οποία πίστεψε, αλλά δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία; «Πίστευα ότι η μεσημεριανή ζώνη θα πάει πιο καλά, αλλά είναι δύσκολος αντίπαλος η Μενεγάκη. Ίσως δεν είχα υπολογίσει τόσο καλά τη δύναμή της», παραδέχτηκε, ενώ για το κεντρικό εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ανέφερε: «Νομίζω ότι τελειώνει κι αυτό… Αν και νομίζω ότι η ιστορία του lifestyle θα κάνει μια κοιλιά, αυτό (το lifestyle γενικότερα) δεν τελειώνει ποτέ».

Τόνισε πως μαζί με τους συνεργάτες του, το ψάχνουν ακόμη και πως το χιούμορ δεν το έχουν όλοι. Το χιούμορ είναι το ζητούμενο και υπάρχουν ρεπορτάζ στο δελτίο που δεν τους προκύπτει και τους βγαίνει μια κακία, που το χιούμορ δεν την έχει ανάγκη. Τόνισε πως είναι άνθρωπος, που μόλις βρει αυτό που αναζητά, τη δοκιμή-αλλαγή θα τη κάνει την ίδια μέρα, όπως έκανε κάποτε και με τα παράθυρα, που τον οδήγησαν σε μεγάλη επιτυχία της τάξεως του 40-50%, σε μια περίοδο της ζωής του, που δεν ήξερε να γεύεται την επιτυχία. Τότε ζούσε στην απόλυτη κατάθλιψη. Έβαζε στοίχημα με τον εαυτό του, αν θα κατάφερνε να πάει εως το περίπτερο, χωρίς να φοβάται.

Η μεγαλύτερη του αδυναμία και ο έρωτας της ζωής του είναι η κόρη του Τέτη, την οποία και δεν κατάφερε, λόγω δουλειάς, να τη δει να μεγαλώνει…

Όσο για τις φήμες που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, ο Σταμάτης Μαλέλης απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας: «Η Μελέτη θα πάει όπου αποφασίσουμε ότι θα πάει. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Δεν μπορούμε να κάνουμε μαγκιές με τα λεφτά του άλλου. Πρέπει να κόψουμε εκπομπές».
Ποια είναι όμως η γνώμη του για την ελληνική τηλεόραση γενικώς; «Τα κανάλια θα έπρεπε να είναι πολύ λιγότερα από ό,τι είναι. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν τρία, αλλά εφόσον είναι περισσότερα πρέπει να δώσουμε μάχη για να κρατηθούν οι θέσεις εργασίας» τόνισε.
Αν είχε τη δυνατότητα να κάνει τρεις βασικές μεταγραφές αστέρων στο κανάλι του, «θα έπαιρνα τον Λαζόπουλο, θα έκανα ένα κανονικό πρωινό με τη Μενεγάκη και θα έκανα ένα πολύ δυνατό ριάλιτι με εσένα (σ.σ τον Πέτρο Κωσ

Keywords
Τυχαία Θέματα