Έλλη Κοκκίνου: Περνάω περίεργες στιγμές

13:20 5/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Η σχέση της με το Γιώργο Μπόγρη παραμένει δυνατή παρά τις διάφορες φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Φέτος ο αγαπημένος της Έλλης Κοκκίνου, αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη… Η απόσταση που τους χωρίζει έχει λειτουργήσει  θετικά σχέση τους; H Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real, είπε πως πραγματικά αισθάνεται : « Εγώ δεδομένο δεν

έχω κανέναν και να είμαι κάθε μέρα μαζί του, δεν τον θεωρώ δεδομένο – νομίζω πως έτσι θα έχανα το παιχνίδι. Όπως δεν μου αρέσει και οι άλλοι να με θεωρούν δεδομένη. Πρέπει ο άνθρωπος  μας να μας κεντρίζει, να τον κεντρίζουμε και να αναζητούμε καινούρια πράγματα. Δεν υπάρχει, όμως το πάντα.»
« Η απόσταση δεν κάνει καλό σε μια σχέση. Εξαρτάται για πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα υπάρχει. Άλλοι το αντέχουν, άλλοι όχι. Γενικά, δεν είναι εύκολο.»
« Νιώθεις ευτυχισμένη ;» « Περνάω περίεργες στιγμές. Στιγμές ευτυχίας αυτή την περίοδο, ζω με το παιδί μου. Δεν έχει ιδέα ο κόσμος για το τι μπορεί να περνάω εγώ. Αλίμονο αν είχα κακή διάθεση και την παρουσίαζα. Δεν θα ήμουν επαγγελματίας. Ζω κάποιες ευτυχισμένες στιγμές, δεν ζω μια ευτυχισμένη ζωή. Μακάρι να τη ζούσα και δεν θα το έκρυβα κιόλας, αλλά αυτή την περίοδο,  δεν μπορώ να πω ότι είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Είμαι τυχερή που έχω το παιδί μου και δίπλα του ζω ευτυχισμένες στιγμές. Χαίρομαι που είναι καλά το παιδί και η μητέρα μου που είναι κολόνα δίπλα μου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα