Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Δεν είμαι γεννημένη μάνα

08:45 27/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Έχοντας πετάξει από πάνω της τους τηλεοπτικούς ρόλους με τους οποίους έχει ταυτιστεί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, είναι έτοιμη να υποδυθεί τη θρυλική ρεμπέτισσα, Σεβάς Χανουμ, με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Η ηθοποιός που πάντα σιωπούσε και κρατούσε χαμηλούς τόνους,  μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική ζωή και τις επιλογές της, στο περιοδικό Hello.
« Πιστεύετε ότι στη ζωή σας υπερτερεί η λογική ή η παρόρμηση;»

«Με λογική δεν αγαπάς ούτε ερωτεύεσαι. Η λογική μπαίνει όταν αρχίζεις πια να δυστυχείς, δεν περνάς καλά.»
«Πλησιάσατε κάποια στιγμή

το γάμο ;»

«Κάνα δυο φορές ήρθαμε μούρη με μούρη. Είναι εποχές για γάμους ; Άλλαξαν οι σχέσεις, οι άνθρωποι, η συγκατοίκηση. Δεν πετυχαίνουν αυτά και αν πετύχουν θα είναι παρορμητικά και για λίγο. Θα παντρευτώ προς το τέλος της ζωής μου όταν αρχίζει και καταλαγιάζει το συναίσθημα και η φλόγα. Ο γάμος θέλει κατανόηση, ησυχία, να μην ενδίδεις σε πειρασμούς.»
«Υπήρξε κάποια φάση που είπατε πως θα θέλατε ένα παιδί ;»

«Όχι. Το γάμο μπορεί να τον αντιμετωπίζω ελαφρά, τη μητρότητα όμως όχι. Δεν θα το έκανα ποτέ, επειδή ένα παιδί είναι τρόπος ζωής και ο δικός μου δεν έμοιαζε καθόλου με της μητέρας. Δεν είμαι γεννημένη μάνα. Το αισθανόμουν, το ένιωθα από μικρή. Δεν είμαστε όλοι για οικογένειες και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Τα λάθη της κοινωνίας ότι πρέπει οπωσδήποτε όλοι να αναπαραχθούμε, ας μην τα επαναλάβουμε. Και στην οικογένεια μου, όταν αναφέρω κάτι σχετικό, γελάνε. « Σώπα καλέ» μου λένε, « που θα κάνεις εσύ οικογένεια και θα παντρευτείς». Είμαι η κόρη, δεν θα είμαι μάνα. Είμαι σίγουρη ότι κόρη θα παραμείνω ακόμη και χωρίς τους γονείς μου και μάνα με τους φίλους μου.»
Πηγή hello

Keywords
Τυχαία Θέματα