Ά.Δημητρίεβιτς: Ποιά είναι η αδυναμία του συντρόφου της;

07:25 27/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Η Άννα Δημητρίεβιτς, επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 4 χρόνια απουσίας, με το σίριαλ του Mega «Με λένε Βαγγέλη».  Πώς βίωσε το διάστημα της απουσίας της και πώς είναι σήμερα η καθημερινότητά της με τον άντρα της Θανάση Ευθυμιάδη και τις δύο κόρες τoυς ; Ποιος «κάνει κουμάντο» στην οικογένεια ;
«Τα χρόνια που έμεινα σπίτι πέρασα πολύ ωραία. Τα παιδιά μου με γεμίζουν και δεν ένιωσα στιγμή κάτι να μου λείπει. Είχα και έχω την ανάγκη να είμαι δίπλα τους και δεν θα έκανα καμία δουλειά που να απαιτούσε γυρίσματα καθημερινά, πέντε μέρες την

εβδομάδα. Κι αυτός ο ρόλος είναι μικρός. Μπορεί να λείπω από το σπίτι δύο ημέρες, αλλά τις υπόλοιπες είμαι μαζί τους.»
«Επιστρέφοντας, ένιωσες καθόλου πως σου έχει λείψει η δουλειά σου ; Θα ήθελες να κάνεις και κάτι άλλο τώρα ;» «Όχι, γιατί το να είσαι μαμά είναι μια δουλειά που σε θέλει παρούσα full time. Σίγουρα είναι πολύ ωραίο να κάνω πράγματα για μένα, αλλά η προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά. Το τι θα κάνω στο μέλλον εξαρτάται από τις συνθήκες.»
«Ποιος κάνει «κουμάντο» στην οικογένεια, στα παιδιά, εσύ ή ο πατέρας τους ;»

«Η μαμά συντονίζει περισσότερο τα πράγματα, γιατί ο μπαμπάς έχει μεγάλη αδυναμία στα κορίτσια του και τους κάνει όλα τα χατίρια.»
«Πόσο έχουν αλλάξει τη σχέση σας τα παιδιά ;»

«Μας έχουν φέρει πιο κοντά. Μόνο καλά μας πρόσφερε ο ερχομός των παιδιών μας. Οι στιγμές που περνάμε μαζί τους είναι πολύτιμες και ουσιαστικές.»
Η όμορφη ηθοποιός είπε επίσης ότι τα βράδια νανουρίζει η ίδια τις κόρες τις για να κοιμηθούν. «Τους τραγουδάω για πρίγκιπες , πριγκίπισσες. Είναι ένα σέρβικο νανούρισμα που μου έλεγε και μένα η γιαγιά μου.»
«Στο σπίτι , γενικά τι γλώσσα μιλάτε;»

«Όταν είμαι μόνη μου με τα παιδιά, προσπαθώ να τους μιλάω μόνο σέρβικα. Όταν είμαστε όλοι μαζί, μιλάμε ελληνικά. Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μαθαίνουν τα παιδιά. Καταλαβαίνουν και μαθαίνουν ταυτόχρονα και τις δύο γλώσσες.»
Πηγή : Down Town

Keywords
Τυχαία Θέματα