Η Ελένη και ο Μουτσινάς με την Ηλιάκη χτυπούν κόκκινο στην τηλεθέαση

17:01 24/1/2012 - Πηγή: EnterTV

H Zήνα Κουστελίνη γράφει:

Η Ελένη Μενεγάκη,  αποδεικνύει περίτρανα πόσο δυνατό brand είναι και πόσο πολύ την αγαπούν οι τηλεθεατές της. Χωρίς να έχει χάσει το στοίχημα της τηλεθέασης, ούτε μια μέρα από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, συνεχίζει την ανοδική της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και στα νεανικά κοινά του καναλιού,  που είναι και το ζητούμενο…
Έτσι η Ελένη χθες, έκανε μέσο όρο 20,1% και στα νεανικά κοινά 15-44: 28,5%
Από την απέναντι πλευρά, για το μεσημεριανό του Star, τα νέα

είναι δυσάρεστα, καθώς ο μέσος όρος δεν άγγιξε ούτε το 10%. Έκανε μέσο όρο 9,9% και στα νεανικά κοινά 15-44, που παλαιότερα ήταν το φόρτε του συγκεκριμένου καναλιού έκανε μέσο όρο μόλις 11,6%
Δύσκολες ώρες για τη μεσημεριανή ζώνη του Star. Η Ελένη,  ποτέ δεν ήταν εύκολη αντίπαλος. Ακόμη και στις ελάχιστες δύσκολες χρονιές της, σε νούμερα… ήξερε να αμύνεται στον τηλεοπτικό της «εχθρό». Αν τα νούμερα  του Star τα έκανε η Ελένη, θα γινόταν αντικείμενο σχολιασμού από τα κανάλια, καθώς θα έπεφταν να τη φάνε για τη μεγάλη της πτώση. « Ξόφλησε η Ελένη», έλεγαν… Τώρα που είναι όλοι όσοι τα έλεγαν; Λούφαξαν, μάλλον!
Στην απογευματινή ζώνη του Alpha, το «Δέστε τους» έκανε μέσο όρο 21,9% και στα νεανικά κοινά, 29,9%. Ασύλληπτα νούμερα, για μια τόσο δύσκολη ζώνη, που εκείνη την ώρα το μίγμα κοινών που παρακολουθεί τηλεόραση είναι πολύ διαφορετικό. Άρα,  είναι πολύ δύσκολο να του ορίσεις και συγκεκριμένο πρόγραμμα, για να δει. Ο εκάστοτε διευθυντής ή αρχισυντάκτης πάει στα τυφλά, ψάχνοντας.
Το «Μίλα μου» της Τατιάνας Στεφανίδου, την ίδια ώρα έκανε στο μέσο όρο 14,2% και 14,6% στα νεανικά κοινά. Δεν τα πήγε κι άσχημα, δεδομένου του πολύ κακού lead in, της προηγούμενης ζώνης, που είναι το Made in Star με τη Νικολέτα Ράλλη!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα