Υπηρεσία αστρολογικών προβλέψεων από τη Μπ. Κυδωνάκη

16:01 24/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Νέα υπηρεσία καθημερινών αστρολογικών προβλέψεων λανσάρει η Μπέλλα Κυδωνάκη, αστρολόγος ερευνήτρια, μέσω πενταψήφιου αριθμού sms. Η αστρολογική υπηρεσία έχει ως στόχο να ενημερώνει τους εγγεγραμμένους χρήστες για την καθημερινή πρόβλεψη του ζωδίου τους.

Οι ημερήσιες προβλέψεις αφορούν όλα τα ζώδια, ενώ παράλληλα μέσα από αυτήν την υπηρεσία δίνεται η δυνατότητα σε όλους να

αντιληφθούν καλύτερα τον εαυτό τους, αλλά και να σταθούν πάνω από τις περιστάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Με μότο «το μέλλον ανήκει σε αυτούς που ονειρεύονται και πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους», η Μπέλλα Κυδωνάκη προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον τους να εγγραφούν στην υπηρεσία, για μια σωστή ενημέρωση, με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Η Μπέλλα διδάσκει με  ποιο τρόπο μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί όλο το δυναμικό του, που υποδεικνύεται από τον αστρολογικό χάρτη, να αλλάζει τη μοίρα του και να αποδυναμώνει τις αρνητικές πεποιθήσεις οι όποιες τον βασανίζουν και του χαλάνε τη ζωή.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή: ο χρήστης οποιουδήποτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να στείλει ΗΜ και τον αριθμό του ζωδίου του (από το 1 για τον Κριό, έως και το 12 για τον Ιχθύ) και να αποστείλει το μήνυμα στο 54789, με χρέωση 0,26 ευρώ/ ήμερα.

Πιο αναλυτικά:

ΗΜ1 για προβλέψεις ΚριούΗΜ2 για ΤαύροΗΜ3 για ΔιδύμουςΗΜ4 για ΚαρκίνοΗΜ5 για ΛέωνΗΜ6 για ΠαρθένοΗΜ7 για ΖυγόΗΜ8 για ΣκορπιόΗΜ9 για ΤοξότηΗΜ10 για ΑιγόκερωΗΜ11 για ΥδροχόοΗΜ12 για Ιχθύ

 To μέλλον ανήκει σε αυτούς που ονειρεύονται, για αυτό ακολουθείστε τη Μπέλλα Κυδωνάκη και τις ημερήσιες προβλέψεις της!

 

###

Σχετικά με την Μπέλλα Κυδωνάκη

Η Μπέλλα Κυδωνάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ταυτόχρονα με την αστρολογία,  τελείωσε σπουδές στην ψυχολογία, στην ομοιοπαθητική, στις ενεργειακές θεραπείες, στην ιστορία της τέχνης  και  στην φιλοσοφία σε συνδυασμό με την αρχαία Ελλάδα.  Από το 1997, συνέχισε σειρά μαθημάτων στην Αμερική στο Avalon School of Astrology και συμμετείχε σε πολλά αστρολογικά συνέδρια στην Αμερική. Ειδικεύεται στην χρηματιστηριακή αστρολογία και από το 1999 μέχρι και το 2004 ζούσε μόνιμα στο Miami. Στο τέλος του 2004, ξεκινάει στην τηλεόραση του Alpha  με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το 2005 συνέχισε στο Channel 9, στην εκπομπή Νεσεσέρ και το 2006-2007 συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη.

Από το 2007 μέχρι και σήμερα έχει συνεργαστεί με την Ελεονόρα Μελέτη, τη Χριστίνα Λαμπίρη, τη Βάσια Λόη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Γράφει στό περιοδικό ΟΚ. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές και από τον Ιανουάριο 2010 είχε ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2.

Συμμετέχει στο βιβλίο φιλοσοφίας «Περί Μνήμης και Αναμνήσεως» και στην απόδοση στα κείμενα του Αριστοτέλους «Μικρά Φυσικά» από τις εκδόσεις Οσελότος. Τέλος, παρουσιάζει σειρά διαλέξεων και σεμιναρίων με θέμα την ενεργειακή αστρολογία και την εξελικτική πορεία του ανθρώπου στην περίοδο που διανύουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα