Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε ένα Sony PS Vita 3G προσφορά της Vodafone

10:52 5/3/2012 - Πηγή: TechBlog

Σας το είχαμε υποσχεθεί! Το Techblog σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Sony PS Vita 3G προσφορά της Vodafone. Η νέα φορητή κονσόλα της Sony διαθέτει οθόνη αφής 5 ιντσών OLED,

τετραπύρηνο επεξεργαστή και μπόλικα διαθέσιμα games και καλούδια στην PSN Network. Καλή επιτυχία σε όλους.

Το Sony PS Vita 3G που κληρώνουμε είναι σκέτη η συσκευή και θα σας την στείλει το Techblog στο σπίτι σας. Δεν είναι δεσμευμένο-συνδιασμένο με κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου.

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο ένα (1) Sony PS Vita 3G θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιο είναι το αγαπημένο σας video game.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στις 20:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μεσά στην εβδομάδα 12-18 Μαρτίου. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθελι και μέσα από το Fan Page του Techblog. Ο νικητής θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής.

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό!
- Μην επιλέξετε «να ενημερώνεστε για νέα email» γιατι θα σας έρχονται όλες οι συμμετοχές!
- Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί αμέσως το σχόλιο-συμμετοχή, μην ανυσηχήσετε.

Το Sony PlayStation Vita με 3G θα το βρείτε στα καταστήματα Vodafone (πανευρωπαϊκή συνεργασία Sony με Vodafone) στην τιμή 299,90 ευρώ (σκέτη η συσκευή χωρίς δεσμεύσεις).

Keywords
Τυχαία Θέματα