Κοιλιακοί μέσω… εφαρμογής; Κατεβάστε το Best abs fitness!

Αποκτήστε six pack μέσω μιας εφαρμογής.

Το Best abs fitness έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα κορυφαία app για να κάψετε λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, να προπονηθείτε και να βελτιώσετε την υγεία σας. Διαθέτει ένα πακέτο από τις καλύτερες ασκήσεις… γυμναστηρίου -επικεντρωμένες στους κοιλιακούς- μαζί με τις οδηγίες για το πως θα τις ολοκληρώσετε σωστά από το σπίτι σας.

Πρόκειται για ένα app ευέλικτης προπόνησης, αφού ο χρήστης είναι σε θέση να ορίσει τη διάρκειά της και να παρακολουθήσει βίντεο υψηλής ποιότητας που θα του δείξουν βήμα – βήμα πως πρέπει να γυμνάσει τους κοιλιακούς του.

Επιπλέον, μπορεί να παραλείψει ασκήσεις που δεν θέλει να κάνει και να ακούει τη φωνή του προπονητή και τα σχόλιά του εν ώρα γυμναστικής. Με άλλα λόγια, αποτελεί ένα online γυμναστήριο που βρίσκεται στο smartphone σας εντελώς δωρεάν.

Παράλληλα η εφαρμογή είναι ιδανική και για όσους δεν το «έχουν» πολύ με τη γυμναστική, αφού υπενθυμίζει το χρήστη για τις προπονήσεις και του προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ιστορικό γεμάτο στατιστικά για την ολοκλήρωση των ασκήσεών του.

Για να «χτίσετε» κοιλιακούς, χωρίς τη συνδρομή του γυμναστηρίου, κατεβάστε το Best abs fitness στο Android σας και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση.

Ξεχωίζει με τα γραφικά του (σαν 3D) και με την εύκολη χρήση του, ακόμα και από τους αρχάριους.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.kalromsystems.com/wwork/abs.html

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.KalromSystems.BestAbsFitness

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AllAboutAndroid