Γερμανός: Τablets και κινητά σε Πασχαλινό mood

Μοναδικές προσφορές, δώρα και έως 36 άτοκες δόσεις, σε smartphones, tablets και αξεσουάρ προσφέρει και φέτος το Πάσχα στους επισκέπτες του ο Γερμανός.

Μέχρι και τις 10 Μαΐου, σε όλα τα καταστήματα Γερμανός οι

καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν:

αγαπημένα Smartphones, όπως το SONY Xperia Z3, το Samsung Galaxy A5 (2016) ή το αποκλειστικό ZTE Blade A460, σε μοναδικές τιμές έως 350€ φθηνότεραδημοφιλή tablets, όπως το αποκλειστικό ZTE E8QL 4G και το SONY Xperia Z3 Compact 8.0 4G, σε μοναδικές τιμές έως 150€ φθηνότεραsmartphone ή tablet δωρεάν ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE. Μαζί παίρνουν Δωροεπιταγή Γερμανός αξίας έως 100€, με δυνατότητα επιτόπου εξαργύρωσης.20% φθηνότερα το αγαπημένο τους αξεσουάρ με κάθε αγορά smartphone ή tabletτο αποκλειστικό FLUO Wave 4G, το φθηνότερο 4G Tablet της αγοράς, μόνο με 79€το Tablet eSTAR Easy IPS Quad 5.1 WiFi αξίας 59€ μαζί με δώρο Powerbank 2200mAh.

Στον Γερμανό, οι καταναλωτές θα βρουν, επίσης, μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για το smartphone ή το tablet τους. Θήκες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ακουστικά, πολύχρωμα και μοντέρνα Bluetooth, μεμβράνες και γυαλί προστασίας, ηχεία, Powerbanks, Activity Trackers, Smartwatches και Drones διατίθενται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, για να επιλέξει κανείς αυτό που του ταιριάζει. Ενδεικτικά, το activity Tracker της GARMIN, Vivofit διατίθεται από 99€ στα 59€, το Garmin Smartwatch Vivoactive από 249€ στα 199€ και το πακέτο SAMSUNG Powerbank 8.4 μαζί με ακουστικά μόνο 34,90€.

Δείτε όλες τις Πασχαλινές προσφορές των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα