Sony Xperia X: Mε κάμερα… νέας γενιάς και premium specs

Για τους πιο επαναστατικούς φωτογράφους και Android χρήστες!

Τράβηξε τα βλέμματα στο Mobile World Congress 2016 με τα καινοτόμα specs του στην κάμερα, την μπαταρία και τον σχεδιασμό. Άλλωστε, ποιο άλλο smartphone έχει νέας γενιάς κάμερα που «προβλέπει» την επόμενη κίνηση;

Σχεδιασμένο με 5’’ οθόνη, ανάλυσης 1920 x 1080 pixels, και καμπυλωτές γυάλινες άκρες στην οθόνη μαρτυρά ότι είναι premium! Το Xperia

X της Sony έρχεται στην αγορά με δυο κάμερες των 23MP και 13MP με άκρως «έξυπνες» λειτουργίες.

Χαρακτηριστικό είναι το νέο Predictive Hybrid Autofocus που σας επιτρέπει επιλέγετε ένα πρόσωπο ή αντικείμενο και να εστιάζετε αυτόματα σε αυτό καθ’ όλη την κίνησή του. Έτσι, ακόμα και οι πιο απρόβλεπτες σκηνές καταγράφονται με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Στο εσωτερικό του, τώρα, το Xperia X κρύβει το τελευταίο λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow και εξαπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 650 που δεν θα σας απογοητεύσει στο multitasking. Όσες εφαρμογές και εάν έχετε ανοιχτές, το «σύστημα» δεν παγώνει.

Τέλος, το IQ της συσκευής φαίνεται και από τη μπαταρία, καθώς ενσωματώνει τεχνολογία έξυπνης διαχείρισης, ώστε να σας εξασφαλίσει έως και δυο ημέρες χρήσης με μια μόνο φόρτιση.

Οθόνη: 5 ιντσών, ανάλυσης 1920 x 1080 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων

Κάμερα: Κύρια κάμερα 23 MP με προγνωστική υβριδική αυτόματη εστίαση, λειτουργία SteadyShot, παλμικό φλας LED, μπροστινή 13MP.

Διαστάσεις: 142,7 x 69,4 x 7,9 χιλ

Βάρος: 153 γρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα