Αναβάθμιση LG Optimus 2X P990 σε Android 2.3

Η LG με μία ανακοίνωσή της ευχαριστεί όσους επέλεξαν να γίνουν κάτοχοι ενός κινητού τηλεφώνου της οικογένειας Optimus και τους ανταμείβει. Η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:

Η LG Electronics εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους καταναλωτές που επέλεξαν να γίνουν κάτοχοι ενός κινητού τηλεφώνου της οικογένειας Optimus και περίμεναν υπομονετικά για την αναβάθμιση των συσκευών τους σε Android 2.3 Gingerbread.

Είμαστε ενθουσιασμένοι από το υψηλό ενδιαφέρον που επέδειξαν οι κάτοχοι των κινητών τηλεφώνων της σειράς Optimus, και λαμβάνουμε όλα τα δυνατά μέτρα, προκειμένου να προσφέρουμε μία ομαλή αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό σύστημα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η αναβάθμιση του premium smartphone LG Optimus 2X (P990) Open Market για την ελληνική αγορά, είναι πλέον διαθέσιμη. Οι χρήστες των εν λόγω συσκευών, μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα της LG Electronics Ελλάς στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp ή να επικοινωνήσουν απευθείας με κάποιον τεχνικό εκπρόσωπο στο κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας στο 801 11 200 900 από σταθερό και 210 48 00 564 από κινητό τηλέφωνο, 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω της υπηρεσίας LGhere4U.

Εκτιμούμε απεριόριστα την υποστήριξη και τα σχόλια που έχουν δώσει οι πελάτες μας όλο το διάστημα της καθυστέρησης της αναβάθμισης, και εγγυόμαστε ότι θα καταβάλλουμε τα μέγιστα, ώστε να παρέχουμε συνεχώς το καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών σε όσους καταναλωτές μας.

Η πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android 2.3 για το Optimus 2X λοιπόν είναι γεγονός και οι κάτοχοι των εν λόγω συσκευών μπορούν πλέον να απολαύσουν τα προτερήματά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα