Αλλαγές στο Dropbox για Android

Νέες υπηρεσίες ανακοίνωσε το Dropbox για τους Android χρήστες, με νέο email client για όσους χρησιμοποιούν φορητές συσκευές με το λειτουργικό σύστημα της Google, μαζί με το Carousel μία υπηρεσία η οποία επιτρέπει την καλύτερη οργάνωση των φωτογραφιών.

Το Mailbox for Android

είναι ήδη διαθέσιμο προσφέρει το Auto Swipe που μαθαίνει από τα mail που λαμβάνει ο χρήστης, ενώ αυτό το σύστημα φροντίζει να προβλέπει τις κινήσεις που κάνει συνήθως ο χρήστης με το mailbox του, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε και μια έκδοση για desktop υπολογιστές, της ίδιας υπηρεσίας. Οι δύο εφαρμογές θα χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα ελέγχου και περιβάλλον χρήσης με την εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί για το λειτουργικό σύστημα iOS.

Η εφαρμογή για συσκευές Android είναι διαθέσιμη μέσω του Google Play Store, ενώ η έκδοση για desktop συστήματα είναι προς το παρόν σε μορφή beta και αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα εντός των επόμενων εβδομάδων. Τέλος, από το Dropbox ανακοινώθηκε το Carousel, μία νέα εφαρμογή για λειτουργικά συστήματα iOS και Android, η οποία αναλαμβάνει να οργανώσει και να διαμοιράσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο του χρήστη. Η εφαρμογή, που χαρακτηρίζεται από το Dropbox σαν το μέρος όπου αποθηκεύονται οι αναμνήσεις των χρηστών, επιτρέπει την επιλογή και προβολή φωτογραφιών από διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Keywords
Τυχαία Θέματα