You.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr προσφέρει επώνυμα & «φρέσκα» προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, σε μεγάλη ποικιλία. Όλα τα προϊόντα ανήκουν στις πιο πρόσφατες σειρές των κατασκευαστών και διατίθενται στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές με την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας. Επιπρόσθετα, το www.you.gr εμπλουτίζεται σταδιακά με πλήθος νέων προϊόντων καθημερινής χρήσης και life style, τα οποία ταιριάζουν στο προφίλ του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή. Σήμερα ο πελάτης του you.gr μπορεί

να επιλέξει, πλέον των προϊόντων τεχνολογίας, από μία μεγάλη ποικιλία από ρολόγια χειρός, ειδών προσωπικής φροντίδας, μικροσυσκευών, ειδών ταξιδίου, ειδών γυμναστικής και εποχικών προϊόντων, ενώ οι κατηγορίες εμπλουτίζονται συνεχώς.

Η εφαρμογή You.gr επιτρέπει σε κάθε χρήστη Android τηλεφώνου να περιηγηθεί στα Top Προϊόντα & στις Νέες Αφίξεις του you.gr αλλά και σε όλο τον κατάλογο προϊόντων, να ενημερωθεί για τις νέες καταπληκτικές προσφορές και να σκανάρει το barcode του προϊόντος της επιλογής του με τη χρήση του ενσωματωμένου barcode reader.

• Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στους καταλόγους και τα προϊόντα (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά) ακόμα και χωρίς δίκτυο (offline)

• Η εφαρμογή υποστηρίζει υπηρεσίες όπως Google Cloud Backup & Google Cloud Messaging(απαιτείται ενεργοποίηση τους απο τον χρήστη)

• Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή και έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.you.gr/

Αποκτήστε το από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infoquest.nm&hl=el

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AllAboutAndroid