Opera Max: Σωτήριο app για όσους έχουν πακέτα δεδομένων

Παρατείνετε το πρόγραμμα δεδομένων σας έως και 50% δωρεάν.

Το Opera Max είναι μια εφαρμογή εξοικονόμησης δεδομένων, που συμπιέζει βίντεο και φωτογραφίες σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές, με σύνδεση δεδομένων κινητής, αλλά και σύνδεση Wi-Fi.

Περισσότερα βίντεο σε YouTube & Netflix

Καταναλώστε λιγότερα δεδομένα βλέποντας βιντεάκια στο YouTube και τις αγαπημένες σας ταινίες στο Netflix.

Η μοναδική τεχνολογία του Opera Max εξοικονομεί δεδομένα κατά την προβολή βίντεο, χωρίς σημαντική απώλεια ποιότητας. (Και με λιγότερο buffering!)

Ταχύτερη εμπειρία Wi-Fi

Η νέα έκδοση του Opera Max περιλαμβάνει και εξοικονόμηση δεδομένων Wi-Fi. Το 80% της συνολικής χρήσης δεδομένων πραγματοποιείται σε δίκτυα Wi-Fi, γι’ αυτό και ήταν η δυνατότητα με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Έτσι, ακόμα κι αν το δίκτυο Wi-Fi είναι υπερφορτωμένο, θα μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε ταχύτερο Ίντερνετ, αλλά και να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά των εφαρμογών σας σε Wi-Fi.

Πλήρης έλεγχος της χρήσης δεδομένων ανά εφαρμογή

Με τη λειτουργία διαχείρισης δεδομένων, το Opera Max σας επιτρέπει να ελέγχετε τα δεδομένα που χρησιμοποιούν οι εφαρμογές του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να αποκλείσετε εφαρμογές από τη χρήση δεδομένων στο παρασκήνιο ή στο προσκήνιο όταν δεν χρησιμοποιούνται, ή όταν βρίσκεστε σε περιαγωγή και θέλετε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα μόνο σε ορισμένες, επιλεγμένες εφαρμογές.

Περισσότερη μουσική, όπου κι αν βρίσκεστε

Το Opera Max εξοικονομεί δεδομένα σε δημοφιλείς εφαρμογές συνεχούς ροής μουσικής όπως YouTube Music, Gaana, Saavn, Pandora και Slacker Radio, ώστε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όποτε θέλετε, όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και χωρίς Wi-Fi.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Το Opera Max δεν αγγίζει δεδομένα που διακινούνται μέσω ασφαλούς σύνδεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.opera.com/el

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com

Keywords
Τυχαία Θέματα