QR Code Reader

Για να σαρώσετε έναν κωδικό QR ή barcode απλά ανοίξτε την εφαρμογή, στρέψτε την κάμερα προς τον κώδικα, και τελειώσατε! Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τραβήξετε μία φωτογραφία ή να πατήσετε ένα κουμπί. Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει αυτόματα κάθε κωδικό αρκεί να έχετε στραμμένη τη φωτογραφική μηχανή προς αυτόν.

Κατά τη σάρωση ενός κωδικού QR, αν ο κώδικας περιέχει μια διεύθυνση της ιστοσελίδας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο site. Στην περίπτωση πάλι, που ο κώδικας περιέχει μόνο κείμενο, θα το δείτε αμέσως. Για άλλες μορφές,

όπως αριθμούς τηλεφώνου, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στοιχεία επικοινωνίας, θα σας ζητηθεί προκειμένου να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Barcodes Προϊόντων
Ο QR Code Reader αναγνωρίζει όλους τους δημοφιλείς τύπους γραμμικού κώδικα (UPC, EAN, και ISBN) και σας παρουσιάζει την τιμολόγηση και κριτικές για κάθε προϊόν που σαρώνετε. Η σάρωση barcode απαιτεί σύγχρονες συσκευές, προκειμένου να λειτουργήσει αξιόπιστα. Κάμερες σε παλαιότερες συσκευές δεν παρέχουν την ανάλυση ή την εστίαση που απαιτείται για τη σάρωση barcode.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά
• Εναλλαγή εμπρός ή πίσω κάμερα για σάρωση
• Ένας διακόπτης για να ανάψετε το φως της συσκευής σας (εάν υπάρχει) για σάρωση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Για να αποκτήσετε την εφαρμογή πατήστε https://play.google.com/store/apps

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AllAboutAndroid