Samsung Galaxy J1

Οικονομικό, 4G και Samsung!

Έχοντας συμπληρώσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα στα ράφια των καταστημάτων, το J1 μπορεί πλέον να καυχιέται με σιγουριά πως αποτελεί πρωταθλητή της οικονομίας και της αξιοπιστίας.

Θέλετε ένα επώνυμο, μα χαμηλού κόστους κινητό, δίχως, όμως, να θυσιάσετε την online ζωή σας εκτός σπιτιού; Με 4G ταχύτητες πρόσβασης στο internet, η 2016 έκδοση του «μικρού» της Samsung φέρνει στα χέρια σας μια στιβαρή κατασκευή με το πολυπόθητο logo

του κορεάτικου κολοσσού χαραγμένο στο πίσω μέρος του. Εκτός από την προσιτή τιμή του, την παράσταση κλέβει και η εντυπωσιακή Super AMOLED οθόνη του, που παρά τη μικρή διαγώνιο των 4.5 ιντσών, κατορθώνει να εντυπωσιάζει με τα ζωντανά και πλούσια χρώματα, καθώς και με την εξαιρετική της φωτεινότητα, «σήμα κατατεθέν» των Super AMOLED οθονών. Επιπρόσθετα, το format των 4.5 ιντσών επιτρέπει άνετη χρήση με το ένα χέρι και απροβλημάτιστη «φιλοξενία» σε κάθε τσέπη ή τσάντα.

Aλλος ένας τομέας που η Samsung θεώρησε σκόπιμο να επενδύσει, σχεδιάζοντας τη συγκεκριμένη συσκευή, είναι η μπαταρία. Με δεδομένη τη χαμηλή κατανάλωση λόγω AMOLED τεχνολογίας και μικρής διαγωνίου οθόνης, η μπαταρία των 2.050mAh κρίνεται υπερεπαρκής, ώστε να μην αποζητάτε απεγνωσμένα το φορτιστή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, μπορείτε να μειώσετε περαιτέρω την κατανάλωση της μπαταρίας σας με τη λειτουργία Ultra Power Saving. Αν είστε αρχάριοι στον κόσμο του Android, η διαδραστική εφαρμογή Smart Manager επιτρέπει την παρακολούθηση και τη διαχείριση των απαραίτητων λειτουργιών της συσκευής μέσα από μόνο μερικά απλά βήματα. Ελέγξτε τη στάθμη της μπαταρίας σας, τον αποθηκευτικό χώρο, τη χρήση της μνήμης RAM και την κατάσταση ασφάλειας, και όλα αυτά με μια ματιά.

Κλείνοντας, το εξοπλισμένο με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz και μνήμη RAM 1GB smartphone μπορεί να μην είναι κατάλληλο για υπεραπαιτητικούς χρήστες, θα καλύψει, ωστόσο, πλήρως όσους θέλουν τα βασικά: ένα αξιόπιστο smartphone με ταχύτατη πρόσβαση στο διαδίκτυο και τιμή που δεν θα χρειαστεί… ρύθμιση δόσεων!

Mας άρεσε

Το πιο οικονομικό 4G smartphone της SamsungSuper AMOLED οθόνη εντυπωσιακής φωτεινότηταςΕνδείκνυται για όσους απεχθάνονται τα μεγάλα κινητά

Δεν μας άρεσε

Μόλις 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρουΘα το θέλαμε λίγο λεπτότερο

Οθόνη: 4.5 ιντσών Super AMOLED, ανάλυσης 480×800 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων • Επεξεργαστής: Quad-Core Spreadtrum SC9830 με 4xCortex-A7 στα 1.3GHz, GPU Mali-400 • Μνήμη: 1GB RAM

Αποθηκευτικός χώρος: 8GB (επεκτάσιμος με microSD έως 128GB) • Κάμερα: Κύρια 5MP με f/2.2, autofocus, LED flash με λήψη video 720@30fps και 2MP selfie-cam • Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.1 • Extras: GPS/A-GPS/GLONASS, FM Radio. NFC • Δίκτυο: 4G • Μπαταρία: 2.050mAh • Λειτουργικό: Android 5.1.1 • Διαστάσεις: 132,6×69,3×8,9 χιλ. • Βάρος: 131 γρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα