Panda Mobile Security

Tο νέο Panda Mobile Security 2.0 είναι πλέον διαθέσιμο στο Google Play. Αυτή η λύση, σχεδιασμένη για να προστατεύει τις Android συσκευές, περιλαμβάνει geolocation και anti-theft χαρακτηριστικά

για να εντοπίσει και να κλειδώσει απομακρυσμένα απολεσθείσες ή κλεμμένες συσκευές. Η νέα έκδοση είναι περισσότερο φιλική προς το χρήστη από ότι πριν, χάρη σε μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε τη νέα σειρά οικιακών λύσεων. Η νέα σειρά 2015 αποτελείται από τα προϊόντα Panda Global Protection 2015, Panda Internet Security 2015, Panda Antivirus Pro 2015, Panda Mobile Security 2.0 και Panda Gold Protection που για πρώτη φορά φέτος περιλαμβάνουν τη νέα μηχανή XMT (eXtreme Malware Terminator) καθιστώντας τη το κυριότερο από τα νέα χαρακτηριστικά τους.

Στις πιο πρόσφατες συγκριτικές δοκιμές που πραγματοποιούνται από ανεξάρτητα εργαστήρια, όπως τα AV-Comparatives, AV-TEST και Virus Bulletin, η Panda Security πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την ανίχνευση, την προστασία και τη χρήση των πόρων, προβάλλοντας τις εξαιρετικές δυνατότητες της νέας μηχανής ΧΜΤ. Με την ΧΜΤ, διαφορετικές τεχνολογίες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για να επιτύχουν νέα επίπεδα απόδοσης και ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες ανίχνευσης και καθαρισμού ώστε να απομακρύνουν όλες τις απειλές.

«Σε ένα πλαίσιο όπου 160.000 νέα δείγματα malware δημιουργούνται καθημερινά, όπως αναφέρεται και στην τριμηνιαία έκθεση των PandaLabs, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρέπει να παρέχουμε στους χρήστες την καλύτερη προστασία. Για αυτό η μηχανή με την οποία επιτυγχάνουμε τα υψηλότερα ποσοστά ανίχνευσης σε κορυφαίες δοκιμές του κλάδου είναι η βάση όλων των λύσεων μας», δήλωσε ο Alvaro Elorriaga, Global Retail Director της Panda Security. «Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την ενσωμάτωση τεχνολογιών στην πλατφόρμα μας για να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή σε ότι αφορά στην ανίχνευση, και να παρέχουμε στους χρήστες μας τη μέγιστη προστασία με την ελάχιστη επίδραση στην απόδοση των συστημάτων τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα