Facebook Lite: Κυκλοφορεί η «ελαφριά» έκδοση για Androids

H Android Lite έκδοση του Facebook έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον, καθώς διαθέτει μέγεθος μόλις… 252 kb και θεωρείται ιδανικό για τα smartphones που «κολλάνε» στο άνοιγμα της σελίδας του Newsfeed. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια «ελαφριά» έκδοση, εύκολη και γρήγορη στη χρήση, που δεν επιβαρύνει τη μνήμη του κινητού. Σίγουρα, το

Facebook Lite θα επωφελήσει κυρίως τους χρήστες στις αναπτυσσόμενες χώρες που δεν διαθέτουν εξελιγμένα smartphones και ψάχνουν σύνδεση στα… social media! Αρκεί να αναφερθεί ότι το app φορτώνει πολύ πιο γρήγορα από την κανονική έκδοση του Facebook και διαθέτει μόνο τις βασικές λειτουργίες του. Έτσι, λειτουργεί με άψογο τρόπο ακόμα και όταν η σύνδεση του ίντερνετ κινείται σε χαμηλά επίπεδα.

Μέχρι στιγμής, οι πρώτες δοκιμές του Facebook Lite έχουν φέρει θετικές κριτικές, καθώς η βαθμολογία στο Google Play βρίσκεται περίπου στο 4,5. Ήδη η lite εκδοση του πιο διάσημου κοινωνικού δικτύου έχει εξαπλωθεί στα εξής μέρη: Μπαγκλαντές, Νεπάλ, Νιγηρία, Νότια Αφρική, Σουδάν, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ και Ζιμπάμπουε, με τις «εγκαταστάσεις» των χρηστών να υπερβαίνουν τις 10.000.

Keywords
Τυχαία Θέματα