AutoΤaxi Call: Καλέστε δωρεάν ταξί σε όλη την Ελλάδα!

Μια εφαρμογή που έλειπε στην Ελλάδα για να μετατρέψει την κλήση ταξί σε… «έξυπνη», γρήγορη και εντελώς δωρεάν! Το AutoΤaxi Call έρχεται για να διευκολύνει όσους δεν κινούνται με το δικό τους Ι.Χ. και ψάχνουν ένα ταξί για να τους μεταφέρει με ασφάλεια στον προορισμό τους. Ο τρόπος που μπορείτε να καλέσετε ταξί

είναι μέσω χάρτη, μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή με SMS απλής χρέωσης. Σαν έξτρα παροχή, ο χρήστης αποθηκεύει τοποθεσίες, βλέπει το ιστορικό του και βαθμολογεί τη διαδικασία εύρεσης ταξί με βάση το πόσο έμεινε ικανοποιημένος. Βέβαια, η εφαρμογή βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εύρεση ταξί μέσω των συνεργαζόμενων κέντρων ταξί σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί ο χρήστης να μην έχει τη δυνατότητα να επιλέξει οδηγό, αλλά έχει το δικαίωμα να απορρίψει την κλήση, εάν τελικώς ο χρόνος αναμονής είναι περισσότερος από τον προσδοκώμενο. Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία ταξί έχει το δικαίωμα να κάνει φραγή του συγκεκριμένου χρήστη, όταν κρίνει ότι η λειτουργία της εφαρμογής δεν είναι για αντικειμενικούς σκοπούς. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία ταξί δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη της διαδικασίας, όταν η κλήση γίνεται μέσω χάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.taxifast.gr

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.autotaxi_call&hl=el

Keywords
Τυχαία Θέματα