Logitech G303 Daedalus Apex. Gaming mouse σχεδιασμένο για φανατικούς gamers!

Η Logitech έχει συνδέσει το όνομα της με δεκάδες προϊόντα, τα οποία απευθύνονται στους gamers που συνηθίζουν να ξοδεύουν αμέτρητες ώρες μπροστά από τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Το νέο Daedalus G303 Apex Performance Edition είναι ένα gaming ποντίκι, το οποίο σίγουρα μπορεί να αποδειχθεί ως το πολυτιμότερο όπλο στη φαρέτρα ενός gamer.

Το Daedalus G303 ενσωματώνει στο σχεδιασμό και στη λειτουργία του τις προτάσεις των φανατικών pro

gamers. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του είναι ότι διαθέτει την εξελιγμένη και αποκλειστική τεχνολογία οπτικού αισθητήρα Delta Zero, η οποία παρέχει πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια στόχευσης, αλλά και μεταλλικά ελατήρια στα πλήκτρα του, τα οποία είναι όλα ενσωματωμένα σε ένα συμπαγές και ελαφρύ κέλυφος. Σε συνδυασμό με ένα τεράστιο εύρος ρυθμίσεων DPI, από 200 έως 12.000, και μηδενική υστέρηση το G303 παρέχει απαράμιλλη απόδοση σε ανίχνευση και απόκριση, ενώ μπορεί να καταγράψει κίνηση ακόμη και σε ταχύτητες 7,5 m/sec. Ο οπτικός αισθητήρας μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να πετυχαίνει, σε οποιαδήποτε gaming επιφάνεια, την ιδανική απόσταση σε κάθε σήκωμα του ποντικιού όπως και τις καλύτερες ταχύτητες ανίχνευσης. Αποτέλεσμα; Σε κάθε συνθήκη ο παίκτης ξέρει ότι έχει την καλύτερη δυνατή απόκριση.

Σχεδίαση με στόχο τις επιδόσεις

Φυσικά όλα τα λεφτά του συγκεκριμένου gaming mouse είναι το design του, καθώς το Logitech G303 Daedalus προσφέρει τη μέγιστη ακρίβεια, απόκριση και επίδοση, μέσω μιας ελαφριάς, συμπαγούς και ανθεκτικής σχεδίασης. Διαθέτει μάλιστα ειδικά μεταλλικά ελατήρια στα πλήκτρα του που μεταδίδουν βελτιωμένη αίσθηση και τέλεια απόκριση στο πάτημα των πλήκτρων. Τα κύρια πλήκτρα (δεξί και αριστερό κλικ), έχουν δοκιμαστεί για 20 εκατομμύρια πατήματα, κάτι που ισοδυναμεί με 10ωρη προπόνηση ενός επαγγελματία gamer επί δύο χρόνια!

Ρυθμιζόμενος φωτισμός RGB

Εκτός όμως από τις μοναδικές δυνατότητες, το gaming mouse της Logitech διακρίνεται για τον φωτισμό πλήρους φάσματος RGB πάνω του, που φωτίζει το mousepad, με επιλογή μέσα από μια παλέτα 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων. Μάλιστα, το ποντίκι μπορεί να ρυθμιστεί για παλλόμενο φως σε διάφορους ρυθμούς (ώστε να μοιάζει σαν να «αναπνέει»), ή για κλείσιμο του φωτισμού όταν δεν το χρησιμοποιούμε.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το gaming ποντίκι Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Μάρτιο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €69,99 και είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει ένα πραγματικά πανίσχυρο όπλο στο χέρι κάθε παίκτη που επιθυμεί να βαδίσει στα χνάρια των pro gamers!

The post Logitech G303 Daedalus Apex. Gaming mouse σχεδιασμένο για φανατικούς gamers! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα