Android based λύσεις συνδιάσκεψης από τη Cisco

Με Android-based οθόνες μεγάλου μεγέθους, ο χειρισμός των οποίων γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω αφής, τα προϊόντα DX70 και DX80 συγκεντρώνουν σε μία λύση την τεχνογνωσία της Cisco στους τομείς του HD video, του ήχου υψηλών επιδόσεων και των διασκέψεων Web, μαζί με ενσωματωμένες επιχειρηματικές εφαρμογές και δυνατότητα περιήγησης στο web.

Το αποτέλεσμα είναι μια απαράμιλλη εμπειρία συνεργασίας.

Με την εκπληκτική σχεδίασή τους, οι συσκευές αυτές είναι ιδανικές για κοινόχρηστα εργασιακά περιβάλλοντα καθώς μπορούν να «θυμούνται» διαφορετικούς χρήστες. Το DX80 είναι επίσης εξοπλισμένο με Intelligent Audio, μια εντελώς νέα δυνατότητα που εξασφαλίζει ότι ο ακροατής δεν θα ακούει τους ενοχλητικούς θορύβους του περιβάλλοντος χώρου. Επιπλέον, οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με τη σειρά δυνατοτήτων Intelligent Proximity που παρουσιάστηκε πρόσφατα από τη Cisco.

Με την εφαρμογή Intelligent Proximity τα συστήματα video της Cisco εντοπίζουν τα smartphone και τα tablet που έχουν φέρει μαζί τους οι χρήστες και τους ρωτούν αν θέλουν να τα προσθέσουν στην εμπειρία της σύσκεψης. Μετά τη ζεύξη οι χρήστες μπορούν να βλέπουν άμεσα και εύκολα κοινόχρηστο υλικό, να αποθηκεύουν διαφάνειες που χρειάζονται αλλά και να εξετάζουν περιεχόμενο το οποίο έχει τεθεί σε κοινή χρήση, απευθείας από την οθόνη της κινητής συσκευής, χωρίς να χρειάζεται να ζητούν από τον παρουσιαστή να επιστρέψει σε αυτά. Πρόκειται για έναν εντελώς νέο τρόπο ενσωμάτωσης των κινητών συσκευών στη διευρυμένη εμπειρία συνεργασίας μέσω video.

Keywords
Τυχαία Θέματα