Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αντισυνταγματικές πρακτικές ακολουθεί η κυβέρνηση

Επίθεση στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας τα για αντισυνταγματικές πρακτικές.

«Έχετε βάλει τη χώρα στον αυτόματο πιλότο με Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου, με κατεπείγοντα νομοσχέδια και εκβιαστικά διλήμματα,

καλώντας αδιάβαστους και μοιραίους βουλευτές να τα ψηφίσουν», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Παράλληλα σχολιάζοντας την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο «για εξυπνάδες, μαύρο χιούμορ και χυδαία επίδειξη πνεύματος».

«Συμπράττετε για να συγκαλύψτε τα εγκλήματα σας. Θα ντρέπεστε και θα απολογείστε στη κοινωνία για τα εγκλήματα σας», τόνισε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα, η κ. Κωνσταντοπούλου επέμεινε στις καταγγελίες περί προπηλακισμών σε βάρος βουλευτών της αντιπολίτευσης από αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δόθηκε εντολή άσκηση βίας κατά βουλευτών και εμένα προσωπικά. Αυτό συνιστά πράξη κατάλυσης της δημοκρατίας και σε ότι με αφορά θα κάνω αυτά που δικαιούμαι να κάνω. «Υπάρχουν γεγονότα στην ιστορία ενός λαού που επαναπροσδιορίζουν την ύπαρξη του, σηματοδοτούν την συλλογική του συνείδηση. Τέτοιες στιγμές ζούμε. Θα πέσετε κύριοι της κυβέρνησης. Έχετε ήδη πέσει πολύ χαμηλά, έχετε ήδη προ πολλού εκπέσει στα μάτια του ελληνικού λαού», κατέληξε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα