Αντρικά πουλόβερ και ζακέτες: Tα must have του χειμώνα

Ένα ποιοτικό πλεκτό πουλόβερ είναι ένα κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα. Πέραν του ότι μπορεί να σε κρατήσει ζεστό ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, ένα πουλόβερ που ταιριάζει ιδανικά στο σώμα σου, κολακεύει τον σωματότυπο σου και σου χαρίζει απαράμιλλο στυλ.

Φέτος, για ακόμη μια χρονιά μπορείς να επιλέξεις το καταλληλότερο πουλόβερ για σένα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, χρωμάτων αλλά και στυλ. Επέλεξε προσεκτικά δίνοντας

ιδιαίτερη βάση στην εφαρμογή.

Για αρχή, αξίζει να επενδύσεις σε κάποιο κλασσικό κομμάτι. Αν πάλι είσαι πιο τολμηρός, μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα μοτίβα και χρώματα. Το εκλεκτό cashmere βρίσκετε σίγουρα στο ψηλότερο βάθρο των υφασμάτων. Πολυτελές και πανάκριβο. Αντίθετα, το μαλλί είναι η συνηθέστερη και πιο προσιτή εκδοχή. Τέλος υπάρχει πάντοτε και το συνθετικό ύφασμα που είναι η πιο οικονομική λύση. Ό,τι και να επιλέξεις, θα πρέπει να φροντίσεις το καινούργιο σου πουλόβερ ανάλογα με τις απαιτήσεις του υφάσματος.

Συνδύασε το με πουκάμισο για να πετύχεις το ιδανικό layering, ενώ αν επιλέξεις την εκδοχή της ζακέτας μπορείς να την συνδυάσεις και με κάποιο t-shirt.

Πλεκτό με κοτσίδες (52,79 €) [Περισσότερα]Πουλόβερ Gas Jeans (83,90 €) [Περισσότερα]ANDREA POMPILIO V-neck (348,00 €) [Περισσότερα]Πλεκτό με κοτσίδες (30,79 €) [Περισσότερα]Πλεκτό με μονοκόμματο γιακά (28,04 €) [Περισσότερα]BURGUNDY TEXTURED JUMPER (100,00 €) [Περισσότερα]POLO RALPH LAUREN V-neck (310,00 €) [Περισσότερα]ASOS Cable Jumper (40,43 €) [Περισσότερα]MAR SHA KNI L/S μπλέ (99,90 €) [Περισσότερα]N.Y. LAMBSWOOL SNOWFLAKE CREW MARINE (175,00 €) [Περισσότερα]Quba Errwood Cable Shawl Nk Knit Jumper (142,06 €) [Περισσότερα]Πουλόβερ Gas Jeans (77,90 €) [Περισσότερα]G-Star Nimrod Shawl Cardigan (130,22 €) [Περισσότερα]Ζακέτα με πλέξη κοτσίδες (51,84 €) [Περισσότερα]Ζακέτα με διπλό κούμπωμα (52,79 €) [Περισσότερα]Scotch and Soda ζακετα (142,40 €) [Περισσότερα]MULTI TWIST V-NECK CARDIGAN (60,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα