Ζλάταν αξίας 12 εκατ. ευρώ!

Ο 3ος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη είναι πλέον ο Ζλάταν Ιμπαϊμοβιτς, μετά το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί όλου του κόσμου προσπαθούν να σκεφτούν λύσεις για να ξεφύγουν (ή να αποφύγουν) την οικονομική κρίση και οι πλουσιότερες ομάδες ανακοινώνουν ότι θα περιορίσουν τα έξοδά τους, η Παρί Σεν Ζερμέν, δείχνει ότι δεν την επηρεάζει

τίποτα. Οι “πρωτευουσιάνοι” που θέλουν πως και πως, όχι μόνο να επιστρέψουν στην κορυφή της Γαλλίας, αλλά και να κατακτήσουν την Ευρώπη, ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς – με τον 30χρονο επιθετικό να λαμβάνει 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο! 

Μάλιστα οι αποδοχές του αρχηγού της Σουηδίας μπορούν να αγγίξουν ακόμα και τα 14,5 εκατ, ευρώ, αν καταφέρει να “πάρει” όλα τα μπόνους του συμβολαίου του. Έτσι ο Ιμπραϊμοβιτς έγινε ο 3ος πιο πλούσιος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, καθώς πρώτος στη λίστα είναι ο Σάμουελ Έτο που λαμβάνει ετησίως 20 εκατ. ευρώ από την Ανζί και ακολουθεί ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με 15 εκατ., καθώς πρόσφατα υπέργραψε συμβόλαιο με την Σανγκάη Σενχουά της Κίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα