Ζευγάρι έσωσε τραυματισμένο σκίουρο κι εκείνος βρήκε σπίτι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους [εικόνες]

Η ιστορία του μικρού Μίτεν συγκινεί και προκαλεί πολλά χαμόγελα. Ο μικρός Λονδρέζος σκίουρος εντοπίστηκε από νεαρή γυναίκα στην άκρη του δρόμου, χτυπημένος από διερχόμενο όχημα και καταδικασμένος να πεθάνει στο κρύο.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια, με την κοπέλα να παίρνει κοντά της το μικρό σκίουρο και να τον περιθάλπτει για περισσότερο από έναν μήνα. Αδυνατούσε να φάει, να περπατήσει, ακόμα και να αντιδράσει στη φροντίδα που δεχόταν. Έχοντας χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι, το χαριτωμένο τρωκτικό χρειάστηκε

φαρμακευτική αγωγή, με το ζευγάρι να τον ταΐζει για μέρες με σύριγγα.

Με το πέρασμα των ημερών, η υγεία του καλυτέρευσε πολύ, ωστόσο ακόμα και τότε αποδείχθηκε ιδιαιτέρως απρόθυμος να εγκαταλείψει το νέο του σπιτικό, καθώς έχει βρει νέα φωλιά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας και αρνείται πεισματικά να φύγει.

Κάπως έτσι, ο Μίτεν απέκτησε ένα ζεστό σπίτι και το ζευγάρι έναν νέο λιλιπούτειο φίλο που κλέβει καρδιές και εντυπώσεις!

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ζευγάρι έσωσε τραυματισμένο σκίουρο κι εκείνος βρήκε σπίτι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζευγάρι, Χριστουγεννιάτικο, [εικόνες],zevgari, christougenniatiko, [eikones]