Ζέτα Μακρυπούλια: Πάντα βλέπω ατέλειες πάνω μου

Η διάσημη παρουσιάστρια και ηθοποιός πέρασε στο χώρο του σχεδίου και αποκάλυψε τις επιχειρηματικές της κινήσεις, μιλώντας παράλληλα για τον τρόπο που αξιολογεί τον εαυτό της.

Όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, η συλλογή που φόρεσε η Ζέτα για την φωτογράφηση της βασίζεται πάνω σε δικά της σχέδια.

«Τη στιγμή που ήρθε η σκέψη για μια δική μου σειρά ρούχων, δεν έκανα πολλά πράγματα. Πλέον δεν γίνονται ταινίες ή σίριαλ και έχουμε μόνο το θέατρο. Όταν έπεσε αυτή η ιδέα στο τραπέζι, βρισκόμουν σε μια σχετική

ηρεμία. Παρόλο που έχω περάσει αρκετές ώρες σε φωτογραφίσεις και δουλεύοντας στο χώρο της μόδας, δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο. Θεωρητικά η συνεργασία μου με τη Raxevsky, έπρεπε με κάποιο τρόπο να ανανεωθεί κι έτσι προέκυψε η δική μου συλλογή. Σχηματίστηκε μια νέα ομάδα, εκτός εταιρίας που με βοήθησε να οργανωθώ. Μου υπέδειξαν πώς να διαλέξω τα υφάσματα, ποιες είναι οι τάσεις της μόδας, πώς θα δουλευτούν τα σχέδια. Ήταν σημαντικό να μπορώ να συνεννοηθώ με αυτούς τους ανθρώπους και να δεχτούν τις προτάσεις μου ή να σεβαστούν τη γνώμη μου. Έτσι κι αλλιώς fashion victim εγώ δεν υπήρξα ποτέ. Φτιάξαμε ρούχα που ακολουθούν τη μόδα, αλλά δεν είναι “κολλημένα” στις τάσεις».

Επισήμανε επίσης, ότι θα προσπαθήσει να βάλει περισσότερα casual στοιχεία στις δημιουργίες της. Μια πανέμορφη γυναίκα σαν τη Ζέτα Μακρυπούλια, βλέπει πάνω της ατέλειες;

«Πάντα βλέπω ατέλειες πάνω μου. Όλοι άλλωστε δεν βλέπουν; Αν υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει ατέλειες, αυτός δεν είμαι εγώ. Έχω προσπαθήσει να αλλάξω πολλά πάνω μου και κυρίως τα μαλλιά μου, τα οποία τα έχω βάψει σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις και τα έχω κόψει πολύ. Τα τελευταία χρόνια δουλεύω με τον εαυτό μου εσωτερικά και έχω ξεπεράσει το θέμα της εικόνας. Προσπαθώ να βρω τι μου φταίει μέσα μου και στην εικόνα μου. Μερικές φορές το καταφέρνω».

Φεύγοντας από το κομμάτι της εμφάνισης, η Ζέτα σχολίασε και τα προσωπικά της, δηλώνοντας ότι πολλές φορές εκνευρίζεται.

«Έχω περάσει και φάσεις θυμού, ο οποίος ήταν κάπου κρυμμένος κι εκδηλώθηκε. Γενικά, ωστόσο, στις σχέσεις μου αρέσει η ηρεμία. Να εκδηλώσουμε τον θυμό μας αλλά κατόπιν ας συζητήσουμε. Έχω ζήσει έντονους τσακωμούς το πετσί μου, στο παρελθόν και δεν μου αρέσει πια».

Keywords
Τυχαία Θέματα