Όλοι οι Βοστονέζοι στους δρόμους – Πανηγυρισμοί για την σύλληψη του βομβιστή

Όλοι οι κάτοικοι της Βοστόνης αλλά και του Γουότερτάουν βγήκαν με ένα χαμόγελο στα χείλη, στους δρόμους προκειμένου να πανηγυρίσουν για την σύλληψη του 19χρονου Τσετσένου Τζοχάρ Τσαρνάεφ ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον αδερφό του (τον οποίον σκότωσαν οι αστυνομικοί) πως έβαλε τις βόμβες στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν στα πεζοδρόμια και με τις αμερικανικές σημαίες στα χέρια πανηγύρισαν για τον εντοπισμό του ενώ ευχαρίστησαν τους αστυνομικούς για την καλή δουλειά που έκαναν.

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι ίδιοι αστυνομικοί που είδαν τις προσπάθειές τους να έχουν αποτέλεσμα και στις φωτογραφίες καταγράφονται πλέον με ένα χαμόγελο ανακούφισης.

Πόλη φάντασμα θύμιζε ολόκληρη η Βοστόνη τις τελευταίες ώρες καθώς σε κάθε γωνιά βρίσκονταν αστυνομικοί, πράκτορες μέχρι και στρατιώτες οι οποίοι επιχειρούσαν να πιάσουν νεκρό ή ζωντανό τον 19χρονο ο οποίος ήταν πάνοπλος και αποφασισμένος να σκοτώσει όποιον του σταθεί εμπόδιο. «Θα σας σκοτώσω όλους, όπως σκοτώσατε τον αδερφό μου» φέρεται να φώναζε κατά την διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.

Κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα