Υπουργείο Εργασίας: Mυθεύματα τα περί επιβολής έκτακτης εισφοράς στους ελεύθερους επαγγελματίες

Μυθεύματα χαρακτηρίζει το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επιβολή εισφοράς 100 ευρώ υπέρ του ασφαλιστικού συστήματος από τους ελεύθερους επαγγελματίες ή σε επιβολή οποιασδήποτε άλλης εισφοράς προσθέτοντας πως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο, «η πρόταση της Kυβέρνησης θα ανακοινωθεί εντός των ημερών και η τελική νομοθετική ρύθμιση, που θα γίνει περί τα μέσα Νοεμβρίου, θα λάβει υπόψη της τις προτάσεις που θα προκύψουν από τον κοινωνικό διάλογο».

Το

θέμα δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι στην κυβέρνηση γιατί και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις ο ελεύθερος επαγγελματίας ήταν το εξιλαστήριο θύμα. Τόσο για να τον φορολογήσουν με την πρώτη ευκαιρία, όσο και για να τον κατηγορήσουν για φοροδιαφυγή.

Τώρα όμως αποφάσισαν να τον σκοτώσουν. Και μην χαμογελάς γιατί διαβάζοντας τα δεδομένα θα καταλάβεις πως η «έκτακτη εισφορά των 100 ευρώ τον μήνα για την σωτηρία του ΟΑΕΕ» είναι κυριολεκτικά η τελευταία σταγόνα από το κώνειο που πίνει ο ελεύθερος επαγγελματίας εδώ και χρόνια [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

The post Υπουργείο Εργασίας: Mυθεύματα τα περί επιβολής έκτακτης εισφοράς στους ελεύθερους επαγγελματίες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα