Υπάρχουν ακόμη ελπίδες – Σημαντική βελτίωση για την υγεία του Σουμάχερ

Για κάποιες μικρές ενθαρρυντικές ενδείξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Γερμανού πρωταθλητή πιλότου, Μίκαελ Σούμαχερ, έκανε λόγο η εκπρόσωπος του, Σαμπίνε Κεμ. Την ίδια στιγμή βέβαια δήλωσε ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ, χρειάζεται να δώσει μεγάλη μάχη για την ανάρρωσή του ύστερα από την εγκεφαλική βλάβη που υπέστη σε ατύχημα κάνοντας σκι.

«Είμαστε και παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ο Μίχαελ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει», δήλωσε η μάνατζέρ του και εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ.

«Κάποιες

φορές υπάρχουν μικρές, ενθαρρυντικές ενδείξεις, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή», προσθέτει η ίδια σε γραπτή της ανακοίνωση.

Οι γιατροί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύεται ο Σουμάχερ από τις 29 Δεκεμβρίου, έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αφύπνισής του από το τεχνητό κώμα στο οποίο τον υπέβαλαν όταν μεταφέρθηκε εκεί.

Κάνοντας σκι στις Άλπεις, ο Σουμάχερ προσέκρουσε σε βράχο με τόση δύναμη που έσπασε το προστατευτικό κράνος το οποίο φορούσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα