Ξέμεινες στην Αθήνα; – Διάβασε όλα όσα πρέπει να κάνεις τον Αύγουστο στην πρωτεύουσα!

Ποιος είπε ότι η Αθήνα δεν είναι μαγευτική;

Ήρθε η ώρα να αφήσεις την κλάψα και να οργανωθείς. Εάν αυτό το καλοκαίρι πήγε στράφι από τις οικονομικές δυσκολίες, εάν σε πούλησαν οι φίλοι και η γκόμενα και έμεινες μόνος σου, ετοιμάσαμε μια λίστα με όλα όσα μπορείς να κάνεις στην άδεια πρωτεύουσα.

Τακτοποίησε τις υποθέσεις σου στις δημόσιες υπηρεσίες

Ποιες ουρές; Ποιος κόσμος; Ποιο πρόβλημα στο πάρκινγκ; Πρωί

θα ξεκινήσεις και πρωί θα τελειώσεις αν έχεις την οποιαδήποτε εκκρεμότητα με εφορίες, χαρτομάνι, κλειδάριθμους και δεν συμμαζεύεται. Όχι τίποτε άλλο, θα χρειαστείς ηρεμιστικά αν πας από Σεπτέμβρη.

Απόλαυσε τις παραλίες χωρίς πολυκοσμία

Ξεκινούσες να πας στο Μαύρο Λιθάρι και κουραζόσουν μόνο και στη σκέψη για το που θα βρεις ξαπλώστρα και που θα αφήσεις το αμάξι για να τσουρουφλιστεί. Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν στην Αυγουστιάτικη πρωτεύουσα. Άσε που δεν θα μπλέξεις με κίνηση…

Παρακολούθησε τα καλοκαιρινά Φεστιβάλ

Απ’ όλα έχει ο μπαξές για όσους έμειναν πίσω. Από παραστάσεις και μουσικά προγράμματα μέχρι κινηματογραφικές ταινίες. Από την Πλάκα μέχρι το Κηποθέατρου του Παπάγου και την Αργυρούπολη, μπορείς να βρεις κάτι για τα γούστα σου και μάλιστα δωρεάν.

Πάρε το αμάξι στο Κέντρο

Γιατί έτσι ρε. Γιατί μπορείς. Χωρίς τροχονόμους, χωρίς αστυφύλακες, χωρίς κλήσεις. Άι σιχτίρ.

Κανόνισε να δεις παλιούς γνωστούς

Θυμάσαι όλους εκείνους τους κλαψιάρηδες που σου γκρίνιαζαν στο Facebook ότι έχεις χαθεί; Είναι η τέλεια ευκαιρία για να τους δεις, σε περίπτωση που και οι ίδιοι ξέμειναν. Απλά πρόσεχε μην πάθουν τα νεύρα σου με τους πολλούς καφέδες.

Λιώσε τουλάχιστον με ένα video game

Από Grand Theft Auto μέχρι Pro, υπάρχει ένα παιχνίδι για σένα που σε περιμένει να καείτε μαζί. Ανεμιστήρας, κατάλληλο σώβρακο για το σπίτι και μην τολμήσεις να σηκωθείς από την καρέκλα μέχρι να διαλύσεις τα πάντα με το χειριστήριο.

Απολαμβάνεις πανσέληνο στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα μέσα από το πιο όμορφο κτίριο της Αθήνας, για μοναδικές εμπειρίες με όσους αγαπάς.

Μέθυσε τουλάχιστον 3 μέρες σερί

Επιβάλλεται λιώσιμο στο ποτό, ειδικά για να ξεχνάς ότι ξέμεινες πίσω. Απλά φρόντισε να το κάνεις σπίτι σου για να μην σκοτώσεις και κανέναν Χριστιανό...

Λιώσε στις σειρές

Εάν οι φίλοι σου σε κοροϊδεύουν επειδή δεν ξέρεις ποιος είναι ο Νεντ Σταρκ ήρθε η ώρα να αναπληρώσεις όσα έχασες. Διάλεξε τις σειρές που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερες καν πως υπάρχουν και ετοιμάσου για κόλλημα ημερών.

Πήγαινε γήπεδο

Το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος ξεκινάει σε μερικές μέρες. Τα σαντουιτσάδικα είναι ανοιχτά, η πώρωση έχει ανέβει λόγω ζέστης, οπότε τι σε εμποδίζει;

Κάνε πάρτι στο σπίτι

Έχεις ποτά; Κάντα όλα λίμπα. Λόγω κρίσης σίγουρα θα βρεις κόσμο που δεν είχε τα λεφτά να δραπετεύσει σε κάποιο νησί. Το σενάριο περιλαμβάνει μπαλκόνι ή κήπο, κοκτέιλ πάρτι ή BBQ, με ξενύχτια μέχρι πρωίας και hangover χωρίς να αγωνιάς για τη δουλειά.

Τρέξε γυμνός μπροστά από τη Βουλή

Έλα τώρα μεταξύ μας, δεν ήθελες πάντα να το κάνεις;

Δες τους Μικρομεσαίους στο MEGA

Δύο άνθρωποι θα βρίσκονται κολλημένοι στη τηλεόραση αυτό το καλοκαίρι για το εν λόγω σήριαλ. Εσύ και ο αρχισυντάκτης μας Γιώργος Κοκκόλης. Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά ο στυλοβάτης του site μας συνεχίζει και τρέφει την αδυναμία του για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, φτάνοντας σε τέτοιο σημείο καλτίλας που ανατινάζονται βιντεοκασέτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα