Ξανανοίγει το θέμα των Εθνικών Συνδιασκέψεων στη ΝΔ – Επιστολή Τζιτζικώστα, η απάντηση Μεϊμαράκη

Ανοιχτή είναι πλέον η διενέργεια Εθνικής Συνδιάσκεψης στη Νέα Δημοκρατία μετά την απάντηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην επιστολή του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος ζητά μία τουλάχιστον Συνδιάσκεψη στις 18/11.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Από την αρχή της διαδικασίας είχαμε προτείνει δύο εθνικές συνδιασκέψεις, στις οποίες, με βάση το Καταστατικό, μετέχουν οι νομαρχιακές συνελεύσεις και τα κομματικά στελέχη.

Έστω

και με καθυστέρηση, χαίρομαι που ένας εκ των υποψηφίων αποδέχεται μέρος της πρότασής μας.

Συμφωνώ και αναμένω ο αρμόδιος να καλέσει τους εκπροσώπους των υποψηφίων για τα τεχνικά θέματα και τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Νωρίτερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας έστειλε επιστολή προς τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο, και προς τους συνυποψηφίους του με την οποία ζητάει να διεξαχθεί τουλάχιστον μία Κεντρική Συνδιάσκεψη του κόμματος, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Τζιτζικώστας στην επιστολή του, «ο διάλογος θα βοηθήσει τόσο στην καλύτερη παρουσίαση των θέσεων των υποψηφίων, όσο και στην τόνωση του ενδιαφέροντος για τις εσωκομματικές μας διαδικασίες».

The post Ξανανοίγει το θέμα των Εθνικών Συνδιασκέψεων στη ΝΔ – Επιστολή Τζιτζικώστα, η απάντηση Μεϊμαράκη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα