Βροχές και πολλές ώρες ηλιοφάνειας: Ο καιρός για την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου

Με πολλές ώρες ηλιοφάνειας θα κυλήσει η Δευτέρα στη δυτική Ελλάδα, αντίθετα στα ανατολικά ηπειρωτικά θα σημειωθούν βροχοπτώσεις, που κατά τόπους στη Μακεδονία θα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση στα πελάγη 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 με 30 βαθμούς Κελσίου.
Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία ο καιρός προβλέπεται φθινοπωρινός με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα.

Οι βροχοπτώσεις στην κεντρική Μακεδονία θα είναι έντονες.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά αναμένονται πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και κατά τόπους από το απόγευμα ισχυροί.

Στην Πελοπόννησο προβλέπονται, το πρωί αίθριος καιρός παντού, το μεσημέρι και το απόγευμα κατά τόπους νεφώσεις και στα ανατολικά λίγες βροχές.

Στην Κρήτη αναμένονται, το πρωί και το βράδυ καθαρός ουρανός, τις μεσημεριανές ώρες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις και βοριάδες μέτριας έντασης.

Στις Σποράδες και στη Θεσσαλία, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες.

Στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια, προβλέπονται αρχικά μόνο νεφώσεις και από το μεσημέρι σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 29 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε, το πρωί και το βράδυ λίγες νεφώσεις, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες συννεφιά με βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι φθινοπωρινός με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Βροχές και πολλές ώρες ηλιοφάνειας: Ο καιρός για την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα