Νέα «σφαγή» στο ΠΑΣΟΚ: Η ειρωνεία του Χρυσοχοΐδη και η απάντηση του Λιάνη

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από τις σκληρές κουβέντες που ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της σύσκεψης που έκανα ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, και τα αίματα άναψαν και πάλι κατά την διάρκεια συνάντησης των στελεχών του κόμματος.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ζήτησε έκτακτο αναγεννητικό συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντας το επιβεβλημένο

όπως μία νέα προγραμματική συμφωνία. Ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων είπε μάλιστα ότι «δεν είμαστε ουρά κανενός, τσόντα, παρακολούθημα» ενώ κατηγόρησε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για έλλειψη δημοκρατικότητας.

Πρόσθεσε ότι «πρώτη φορά που δεν υπάρχουν όργανα στο κόμμα» και διερωτήθηκε πού ακούγεται η άποψη του καθενός. Επίσης συμπλήρωσε πως στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ξεκίνησε και άλλος κατήφορος για το ΠΑΣΟΚ που εμφανίζεται πίσω από το Ποτάμι λέγοντας ειρωνικά: «Αυτή είναι η δικαίωση του ΠΑΣΟΚ».

Λίγο αργότερα και μόλις ο κ. Γρηγοράκος ολοκλήρωσε την ομιλία του, πήρε εκ νέου το λόγο ο κ. Χρυσοχοϊδης λέγοντας «βλέπω ότι κάποιοι παριστάνουν τους δικηγόρους του προέδρου». Αμέσως, αρκετά στελέχη σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να διαμαρτυρηθούν, ενώ ο Γιώργος Λιάνης του είπε : «Δεν έκανα 700 χιλιόμετρα για να μου πεις εσύ πώς θα φτιάξουμε τη Δημοκρατική Παράταξη».

Στον Μιχάλη Χρυσοχοίδη απάντησε τόσο ο κ. Κωνσταντινόπουλος όσο και ο κ. Πρωτόπαππας. Ο πρώτος είπε ότι «κάποια στελέχη προσπαθούν να δημιουργήσουν τη δική τους παράταξη, κάποια στελέχη που κατά την προεκλογική περίοδο δεν βγήκαν ούτε μια ημέρα στην τηλεόραση σήμερα θα έπρεπε να σιωπήσουν». Ο κ. Πρωτόπαπας έκανε λόγο για κριτική εκ του ασφαλούς, για συλλογικές προσπάθειες και ζήτησε από τα στελέχη να μην είναι δέσμιοι των προσωπικών τους βλέψεων.

Νωρίτερα ο κ. Χρυσοχοίδης ερωτηθείς σχετικά με τη σύσκεψη της περασμένη Παρασκευής όπου υπήρξε μία μεγάλη κόντρα, είπε: ««εγώ δεν τσακώνομαι προσωπικά με κανένα και για τίποτα, απλά προσπαθώ να πω τι νομίζω ότι χρειάζεται για να κάνει η χώρα μια καινούρια αρχή» και συνέχισε: «χρειάζεται εθνική συνεννόηση, τόλμη για τις αλλαγές, ριζοσπαστικό μέτρο και δικαιοσύνη». «Χρειάζεται όμως και η προσωπική στάση της πολιτικής, των πολιτικών, πρέπει να χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, σεμνότητα και συναίσθηση για το τι περνάει σήμερα ο κόσμος».

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Νέα «σφαγή» στο ΠΑΣΟΚ: Η ειρωνεία του Χρυσοχοΐδη και η απάντηση του Λιάνη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα