Βρέθηκαν τα οχήματα που είχαν κλέψει οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων – Συνεχίζεται η καταδίωξη

19:38 4/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Στον εντοπισμό δύο οχημάτων που είχαν αφαιρέσει οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων τις προηγούμενες ημέρες οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί σε ορεινή τοποθεσία στην περιοχή Περιθιώτισα Φωκίδας.

Το υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. μάρκας Φορντ του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και το ημιφορτηγό μάρκας Μιτσουμπίσι, εντόπισαν πιο συγκεκριμένα σήμερα μετά από τη ασταμάτητη καταδίωξη που επιχειρούν οι άνδρες της αστυνομίας. Το πρώτο όχημα είχε αφαιρεθεί τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου από πέντε άτομα μετά την δολοφονία του 37χρονου

Υπαρχιφύλακα στην περιοχή Δίστομο Βοιωτίας και βρέθηκε μέσα σε χαράδρα, καμουφλαρισμένο με βλάστηση.

Όσο για το ημιφορτηγό, είχε αφαιρεθεί τα ξημερώματα της 20ης Ιουνίου από σπίτι στην περιοχή της Φιλοθέης Φωκίδας και βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο και επίσης καμουφλαρισμένο με πυκνή βλάστηση.

Αμέσως μετά την κλοπή του οχήματος και σε εκείνο το χρονικό σημείο οι δράστες είχαν κινηθεί προς Ναυπακτία και όταν αντιλήφθηκαν αστυνομικό μπλόκο μετά τη γέφυρα Ρέρεσι, έκαναν αναστροφή και κινήθηκαν σε αντίθετη κατεύθυνση. Να σημειωθεί ότι η καταδίωξη των Αλβανών κακοποιών συνεχίζεται με την ΕΛ.ΑΣ. να είναι αισιόδοξη για τη σύλληψή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα