Για πάντα στον Παναθηναϊκό – Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους»

18:26 4/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Είναι το μυαλό και η ψυχή του Παναθηναϊκού. Ο πραγματικός ηγέτης της ομάδας. Και κανένας δεν θα ήθελε να τον δει να φεύγει. Και όπως φάνηκε ούτε ο ίδιος ήθελε να εγκαταλείψει την μεγάλη του αγάπη. Έτσι ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανανέωσε έως το 2015 τη συνεργασία του με τους «πράσινους».

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο

Δημήτρης Διαμαντίδης είναι και θα παραμείνει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και φέτος, όπως έκαναν για πρώτη φορά το 2004.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε: «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία. Είναι ο μεγάλος μας αρχηγός και ο σημαιοφόρος των επιτυχιών που χάρισαν στον Παναθηναϊκό τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στο σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Δημήτρης δεν είναι ένα απλό μέλος του Παναθηναϊκού αλλά ένα τεράστιο κεφάλαιο της ιστορίας του. Ως συνήθως ο χρόνος που χρειάστηκε για να φτάσουμε σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας μας δεν διήρκησε παραπάνω από μερικά λεπτά της ώρας. Κι αυτό συνέβη διότι τόσο σ' εμάς όσο και στον Δημήτρη δεν πέρασε καν η σκέψη να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Με μπροστάρη τον αρχηγό μας, που ξέρει όσο ελάχιστοι το δρόμο του πρωταθλητισμού, ο Παναθηναϊκός χτίζει τη νέα του δυναστεία».

Aπό την δική του πλευρά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος για την παραμονή μου στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου δεν υπήρχε κάτι άλλο, δεν ήθελα να φύγει από εδώ, γιατί αισθάνομαι όμορφα, καλά και σαν στο σπίτι μου στον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για μένα ούτε για μια στιγμή. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα από την αρχή. Αυτό που όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε τώρα να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με δουλειά, ώστε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα