Βούρκωσε η Μπεκατώρου για το παιδί που δεν έχει έρθει: Δεν αποκλείω την εξωσωματική

Βούρκωσε η Μαρία Μπεκατώρου την ώρα που μιλούσε για τις προσπάθειες που έχει κάνει προκειμένου να αποκτήσει ένα παιδάκι.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στο παιδί που θέλει πολύ να έρθει στην ζωή της όπως επίσης και για τις προσπάθειες που έχει κάνει για να το αποκτήσει.

«Μου τύγχανε τα πράγματα στα επαγγελματικά μου την περίοδο που είχα πει ότι θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δεν θα αποκλείσω ποτέ την εξωσωματική

γονιμοποίηση και αν τα καταφέρω, θα βγω και θα το πω και θα πω και χίλια ευχαριστώ στο γιατρό μου» είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Έχω σκεφτεί μέσα σε αυτό το χρόνο να προσπαθήσω να κάνω ένα παιδί μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου κι έχω σκεφτεί σοβαρά και την εξωσωματική γονιμοποίηση. Έχω βρει έναν γιατρό που με έχει αγκαλιάσει, με έχει στηρίξει και με έχει βοηθήσει».

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν δίστασε να εκφράσει την χαρά της για τον γιατρό και να αναφέρει: «νιώθω ότι είμαι πολύ κοντά στο να κάνω με τον Αντώνη μου το όνειρό μας πραγματικότητα. Είμαι πολύ κοντά σ' αυτό κι εύχομαι ο Θεός να βοηθήσει και να τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσω αρκετά. Αλλά ούτε εμμονή θα μου γίνει, ούτε θα επηρεάσει την υπόλοιπη μου ζωή και την σχέση μου με τον άντρα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα