Βίντεο κλιπ γυρισμένο με την κάμερα του iPhone 6s και χρήση δύο applications [βίντεο]

Το Πες Βρες είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια για να κάνεις download στο κινητό και το tablet. Μεταξύ των ερωτήσεων που σου κάνει ίσως βρεις και μία που σε ρωτάει ποια αντικείμενα της καθημερινότητας έχει αντικαταστήσει το κινητό της νέας εποχής.

Ημερολόγιο, ξυπνητήρι, ρολόι, σημειωματάριο και πολλά άλλα. Απ΄ό,τι

φαίνεται, όσο εξελίσσεται θα αντικαθιστά και άλλα πράγματα που χρησιμοποιούνται σε συγκεκριμένους τομείς.

Πιο συγκεκριμένα, ένα iPhone είναι ικανό να αντικαταστήσει τις κάμερες που χρησιμοποιούνται για γυρίσματα βίντεο κλιπ ή και ταινιών μικρού μήκους και να προσφέρει ένα αποτέλεσμα το ίδιο ή και περισσότερο εντυπωσιακό. Ο Κάνιε Γουέστ το έκανε πρώτος στη μουσική βιομηχανία, όταν γύρισε το Only One με τον Πολ ΜακΚάρτνι με το iPhone 6s. Για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ του τραγουδιού Dark Waves από Robot Koch feat. Delhia de France, ο δείκτης δυσκολίας αυξήθηκε.

Αυτό γιατί το κόνσεπτ προέβλεπε να γυριστεί εξ ολοκλήρου στο νερό, μέσα στη θάλασσα και στα πέριξ. Οπότε εκτός από την κάμερα του iPhone 6s, χρειάστηκαν και δύο εφαρμογές που ενδείκνυνται για την περίσταση: Beastgrip και Watershot, με χρήση κάμερας wide angle και fisheye.

Ο σκηνοθέτης Dreesbach εξήγησε στην αυστραλιανή Mail ότι με αυτά τα apps μπόρεσε να αυξήσει την ποιότητα της εικόνας, ενώ είχε τη δυνατότητα να πάρει και additional πλάνα που ίσως δεν μπορούσε να το κάνει με κανονικές κάμερες.

Οπότε στην προκειμένη περίπτωση η φτώχεια έφερε την καλοπέραση, δηλαδή το low budget είχε ως αποτέλεσμα κάτι πολύ πιο ωραίο και που θα εκτιμηθεί περισσότερο, μιας και μπορεί να θεωρηθεί τέχνη υψηλού επιπέδου.

The post Βίντεο κλιπ γυρισμένο με την κάμερα του iPhone 6s και χρήση δύο applications [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα