Βενιζέλος – Παπανδρέου «βγάζουν τα μάτια τους» και για τον Παπαθανασίου

12:28 2/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Συνεχίζεται αμείωτος ο ακήρυκτος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπανδρέου. Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο ανδρών η τοποθέτηση του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Παπαθανασίου στην προεδρία των ΕΛ.ΠΕ.

Η πλευρά Παπανδρέου

που κόπτεται για την καλή έξωθεν μαρτυρία σχετικά με το ποιος έκανε τελικά μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα. Η δική του κυβέρνηση ή αυτή του Κώστα Καραμανλή, θεωρεί- και δικαίως- τον «διορισμό» Παπαθανασίου ώς «άνοιγμα» και κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά Σαμαρά προς τους Καραμανλικούς βουλευτές.

Αυτός ήταν και ο λόγος που περίμενε ο Γιώργος Παπανδρέου να αντιδράσει στην τοποθέτηση αυτή ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Πλην όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Οι αντιδράσεις υπήρξαν χλιαρές και περιορίστηκαν σε κάτι νερόβραστα tweet του Δημήτρη Καρύδη και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Η μόνη σθεναρή αντίδραση προήλθε από τον «Παπανδρεϊκό», Φίλιππο Σαχινίδη.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την πλευρά του δεν προέβαλλε αντιρρήσεις για τον Παπαθανασίου γιατί όπως σημειώνει και το real. gr αυτό ενδεχομένως να προκαλούσε τριγμούς στην κυβέρνηση σε μία περίοδο που απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί.

Οι πληροφορίες του Real.gr επιμένουν ότι η κόντρα Παπανδρέου - Βενιζέλου δεν πρόκειται να σταματήσει ενόψει των ευρωεκλογών, ενώ δεν είναι τυχαίο το φλερτ παπανδρεϊκών στελεχών, όπως η Μαριλένα Κοππά, με τη ΔΗΜΑΡ.

Και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι τυχόν συμμετοχή παπανδρεϊκών στελεχών στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα έχουν την στήριξη – ή και την έγκριση – του Γιώργου Παπανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα