Βελτιώνεται ο καιρός – Χαμηλές οι θερκοκρασίες

Βελτιώνεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με την θερμοκρασία ωστόσο να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Ορισμένες τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στα ανατολικά, ενώ θα εξασθενήσουν οι άνεμοι και ο παγετός στα βόρεια και ηπειρωτικά.

Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού σε όλες τις περιοχές της χώρας έχει ως εξής:

Αττική

καιρός: γενικά αίθριος.Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 05 έως 11
βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

καιρός: αίθριος.Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση .Θερμοκρασία: από μηδέν (0) έως 05 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στην κεντρική Μακεδονία νωρίς το πρωί 7 με 8 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.Θερμοκρασία: στη δυτική Μακεδονία από μειον 08 (-08) έως 02 βαθμούς κελσίου και πιθανότητα κατά τόπους για ολικό παγετό. Στα υπόλοιπα από μειον 02 (-02) έως 06 βαθμούς κελσίου και στα ανατολικοτερα τμήματα 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά γενικά αίθριος και από το βράδυ νεφώσεις. Στα υπόλοιπα, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες.Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 στο Ιόνιο 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από τα βόρεια.Θερμοκρασία: από 02 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος και μονό τις πρωινές ώρες στα ανατολικοτερα και νότια τμήματα τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις.Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και γρήγορα βορειοδυτικοί 6 στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 08 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το μεσημέρι και από τα βόρεια σχετική βελτίωση.Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και γρήγορα από τα βόρεια βορειοδυτικοί τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 10 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 11-12-2012

καιρός: αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, γρήγορα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στις Κυκλάδες, την Κρήτη, το ανατολικό Αιγαίο και τη νύχτα τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παράκτια καταιγίδες. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας το πρωί. Τα φαινόμενα κατά τ
Keywords
Τυχαία Θέματα