Βαΐτσης Αποστολάτος: Όσες προσποιούνται οργασμό είναι κουτές [βίντεο]

12:13 7/2/2015 - Πηγή: KoolNews

Το βράδυ της Παρασκευής, καλεσμένος στα Καρντάσιανς βρέθηκε ο Βαΐτσης Αποστολάτος και μίλησε για τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, όπως επίσης κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν τον έρωτα και το σεξ.

Μιλώντας για το Γιάνη Βαρουφάκη και το ντύσιμό του σχολίασε: «Εγώ ήμουν ο πρώτος που φόρεσε σπορτέξ στη Βουλή αλλά με την άδεια του γιατρού. Ο βουλευτής πρέπει να γράφει, να διαβάζει και να μιλάει. Είναι υποχρεωμένος να φοράει ένα φτηνό έστω, αλλά λιτό, αυστηρό και καλοσιδερωμένο σακάκι. Έγινε τόσος ντόρος που τον έβγαλαν από το ξενοδοχείο που είναι club, αλλά στην Αθηναϊκή Λέσχη μπορείς να μπεις χωρίς σακάκι; Που δεν είναι Βουλή...Εγώ δεν κρίνω τον άλλον από το ντύσιμό του! Η ιστορία γράφεται μετά...»

Συνεχίζει απαντώντας στην ερώτηση του Αρναούτογλου για το αν τον έχει γνωρίσει λέγοντας: «Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ προσωπικά γιατί είναι ένας άνθρωπος που εγώ προσωπικά τον θεωρούσα αλαζόνα, υπερμπόλικο με κάθε τρόπο, αλλά είναι η σωστή επιλογή για το ρόλο που διαδραμάτισε τη βδομάδα που πέρασε».

Τέλος, ο παρουσιαστής του ζήτησε να απαντήσει σε 26 ερωτήσεις σχετικές με το σεξ και τον έρωτα. Ο καλεσμένος απάντησε σε όλες από αυτές: «Το μέγεθος πάντα μετράει. Αλλά το... μη μέγεθος, το λιγότερο μέγεθος καλλιεργεί τέχνες. Τα προστυχόλογα στο κρεββάτι είναι σαν το φαΐ το βρώμικο. Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Την ώρα που δύο άνθρωποι παντρεύονται, έχει τελειώσει το love story.

Ο έρωτας δεν είναι μαθηματικά, είναι το σύμπαν όλο. Οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό είναι κουτές γιατί χάνουν τη μεγαλύτερη χαρά, η οποία δεν αγοράζεται με όλο το χρυσάφι του κόσμου».

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Βαΐτσης Αποστολάτος: Όσες προσποιούνται οργασμό είναι κουτές [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα