Βασίλης Οικονόμου: Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου θα τον είχαν αφήσει στον τόπο

Για τον άγριο ξυλοδαρμό του χθες το βράδυ στα Εξάρχεια μίλησε στην τηλεόραση του Star και την Πόπη Τσαπανίδου, ο Βασίλης Οικόμου. Ο κ. Οικονόμου περιέγραψε όσα έζησε από τη στιγμή που μπήκε στο εστιατόριο:

«Μετά το πέρας της ψηφοφορίας στη Βουλή πήγαμε με την παρέα μου να τσιμπήσουμε κάτι. 10 χρόνια πηγαίνω στα Εξάρχεια, κάθε μέρα σχεδόν περνάω από εκεί. Πήγα και χθες στο εστιατόριο και μετά από 10 λεπτά έρχεται πάνω απ’ το κεφάλι μου ένας τύπος και με ρωτάει: “Είσαι

ο Οικονόμου;”. Μόλις του λέω "ναι" μου ρίχνει μια μπουνιά, με πετάει κάτω και μετά έρχεται άλλη μια ομάδα 10 ατόμων και με χτύπησαν αλύπητα, με κλωτσιές και μπουνιές χωρίς να πάρω ανάσα. Ο τελευταίος φεύγοντας μου είπε “Αν ξαναπατήσεις στα Εξάρχεια θα σε εκτελέσουμε”».

Στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να αμυνθεί: «Κάλυψα το πρόσωπό μου και επειδή είμαι και εύσωμος άντεξα τα χτυπήματα. Πονάω σε όλο μου το σώμα, έχω μώλωπες, γλίτωσα τα χειρότερα δόξα τω Θεώ. Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου που δεν ήταν της δικής μου αντοχής θα τον είχαν αφήσει στον τόπο φοβάμαι», τόνισε και αμέσως μετά αναφέρθηκε στον Γιάννη Πανούση:

«Δικαιώνω τον Γιάννη τον Πανούση, που με πήρε τηλέφωνο το πρωί να δει τι κάνει. Τα έζησα όλα αυτά που είπε με τρόπο φρικιαστικό. Εύχομαι κανείς να μην το περάσει αυτό».

The post Βασίλης Οικονόμου: Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου θα τον είχαν αφήσει στον τόπο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα