Βαγγέλη πάμε για τσίπουρο; Το καρφί Τσίπρα για Μεϊμαράκη

Πρόθυμος να πάει στο καφενείο μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη όχι όμως και να συγκυβερνήσει τη χώρα δήλωσε ότι είναι ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη του «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Θέλοντας να αποδομήσει το πρωθυπουργικό προφίλ του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε να εννοηθεί ότι ο πολιτικός αντίπαλος του είναι καλός για την… παρέα,

αλλά πέραν τούτου ουδέν.

«Ο κ. Μεϊμαράκης μου είναι συμπαθής σε προσωπικό επίπεδο για να πιούμε ένα καφέ, να πιούμε ένα τσίπουρο», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το γιατί απορρίπτει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι «έχουμε, όμως σημαντικές διαφορές, όχι μόνο ιδεολογικές, αλλά πιστεύω ότι εκπροσωπούμε δύο πολύ διαφορετικά πράγματα στην ελληνική πολιτική ζωή και εκπροσωπούμε και εκ διαμέτρου αντίθετα κοινωνικά συμφέροντα».

Χαριτολογώντας, αναφέρθηκε και στο θέμα που έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ στο ντιμπέιτ της ΕΡΤ με το παράπονο που είχε με το πλάνο που τον εμφάνιζε πιο κοντό από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν θέλαμε ψηλό πρωθυπουργό, θα κάναμε τον Φασούλα» είπε γελώντας.

The post Βαγγέλη πάμε για τσίπουρο; Το καρφί Τσίπρα για Μεϊμαράκη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα