Ο Γκασόλ νίκησε και την Γαλλία [βίντεο]

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Πάου Γκασόλ έχει πάρει από το χέρι την Ισπανία και την οδηγεί στην κορυφή της Ευρώπης. Το βράδυ της Πέμπτης, ο Ισπανός σέντερ έδωσε μία απίστευτη παράσταση και με 40(!!!) πόντους άφησε τους Γάλλους εκτός τελικού του Ευρωμπάσκετ.

Η Ισπανία μπορεί να έχει αρκετές απουσίες και να μην έχει το βάθος άλλων ομάδων, αλλά έχει ένα Πάου Γκασόλ από άλλον πλανήτη. Στην νίκη της «Roja» επί της Γαλλίας

με 80-75, ο 35χρονος σέντερ έκανε το τρίτο του double-double(40 π., 11 ριμπ.) στο τουρνουά και έκανε περίπου 27.000 Γάλλους να σιγήσουν στο Stade Pierre Maurov του Λιλ. Η Ισπανία είναι στον τελικό και με τέτοιες εμφανίσεις από τον Πάου δεν φοβάται κανένα.

Ο Ισπανός σέντερ ήταν ασταμάτητος και τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3 μπλοκ. Οι Γάλλοι δεν μπορούσαν να βρουν λύση για να τον σταματήσουν και έχασαν μοναδική ευκαιρία να βρεθούν στον τελικό και να προσπαθήσουν να κάνουν το repeat.

Απολαύστε την μοναδική εμφάνιση του Πάου Γκασόλ:

Ο κακός Τόνι Πάρκερ

Ο ηγέτης των Γάλλων, Τόνι Πάρκερ έπαθε «Σπανούλη» στον χθεσινό κρίσιμο ημιτελικό και περισσότερο κακό παρά καλό έκανε στην ομάδα του. Τελείωσε το παιχνίδι με 10 πόντους αλλά πολύ άσχημα ποσοστά (3/13 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 1/4 βολές και 3 λάθη)

Σερβία – Λιθουανία για μία θέση στο τελικό

Πλέον η Ισπανία περιμένει να μάθει την αντίπαλο της στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Το βράδυ της Παρασκευής ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, η Σερβία, αντιμετωπίζει την έκπληξη της 4αδας, τη Λιθουανία.

The post Ο Γκασόλ νίκησε και την Γαλλία [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα