Τζος Γουέντον: Εμπνεύστηκα από τον Νονό για τη νέα ταινία Avengers

Επηρεασμένος από τον Φράνσις Φορντ Κόπολα δήλωσε ο σκηνοθέτης του Avengers, Τζος Γουέντον, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του, ανέφερε πως ήταν το δεύτερο μέρος του Νονού που τον ενέπνευσε, για το δεύτερο μέρος των Εκδικητών.

«To μοντέλο, επάνω στο οποίο προσπαθώ πάντα να κινηθώ, το άστρο που με οδηγεί, είναι ο δεύτερος «Νονός», όπου από την πρώτη ταινία έχουν μεσολαβήσει πάρα πολλά και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το πρώτο φιλμ,

αλλά με ένα τρόπο δε χρειάζεσαι καμία πληροφορία για να παρακολουθήσεις τη συνέχεια. Είναι όλα μέσα στην ταινία, το τι μεσολάβησε, το τι άλλαξε και γιατί αυτή είναι μια διαφορετική κινηματογραφική ιστορία: γιατί έχει άλλη δομή από το προηγούμενο και γιατί γίνεται σκοτεινότερο. Είναι όλα μπροστά στα μάτια σου – είσαι μέσα στον κόσμο της πρώτης ταινίας κι όμως ξυπνάς σ' ένα καινούργιο μέρος, αν όλα πάνε καλά κάτι τέτοιο θα συμβεί και με το δικό μου σίκουελ», δήλωσε ο σκηνοθέτης στο AlloCine.

Μεταξύ των άλλων δήλωσε:

«Τα γεγονότα του «Captain America: The Winter Soldier» οπωσδήποτε θα επηρεάσουν το σύμπαν των δεύτερων Avengers. Αλλά τελικά πρέπει να κάνω τη δική μου ξεχωριστή ταινία, αυτήν που για να την παρακολουθήσεις δε θα χρειάζεται να έχεις δει όλα τα φιλμ του στούντιο, ούτε απαραίτητα τους πρώτους Εκδικητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα