Τζώνη Καλημέρης: «Ο Alpha δεν έχει καταθέσει πρόταση στην EBU για την Eurovision»

Η μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό και κατ’ επέκταση οι υψηλές τηλεθέασεις που προσφέρει στο σταθμό που τη μεταδίδει, καθιστούν την Γιουροβίζιον ένα ιδιαίτερα συμφέρον «κεφάλαιο». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που για το όνομά της «σφάζονται» σταθμοί και σταθμοί για μία ακόμα χρονιά.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Alpha και ο Τζώνη Καλημέρης έχουν καταθέσει τη δική τους πρόταση στην EBU προκειμένου να μεταδοθεί από το κανάλι της Κάντζας η φετινή διοργάνωση

ευρωπαϊκού τραγουδιού. Εκμεταλλευόμενοι το νομικό «παραθυράκι» στον κανονισμό της EBU που δεν αναφέρεται ρητά το τι γίνεται με τη συμμετοχή και μετάδοση από χώρες που δεν υπάρχουν τηλεοπτικοί σταθμοί που να είναι μέλη της EBU, σκέφτονται να διεκδικήσουν τη μετάδοση και δη τα κέρδη από αυτήν. Ωστόσο, ο ίδιος ο Τζώνη Καλημέρης κατά τη διάρκεια επικοινωνίας με το koolnews.gr ξεκαθάρισε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχα μιλήσει σε εκπομπή του σταθμού μας και είχα εκφράσει μία σκέψη. Τίποτα παραπάνω. Δεν καταθέσαμε ποτέ πρόταση, δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Είναι μία ακόμα ανυπόστατη φήμη μέσα σε όλο αυτή τη συζήτηση που γίνεται για τη φετινή διοργάνωση και θα ήθελα να λάβει τέλος».

Η ΝΕΡΙΤ, από την πλευρά της, θεωρεί ότι όλα βαίνουν καλώς και πως είναι ζήτημα χρόνο η EBU να πει το πολυπόθητο «ναι» για τη συμμετοχή της χώρας μας στο θεσμό αλλά και τη μετάδοση της. «Έχουμε σε γενικότερο πλαίσιο μία ωραία συνεργασία με την EBU σε πολλούς τομείς. Θεωρούμε ότι για μία ακόμα φορά αυτή η σχέση θα καρποφορήσει και θα δώσουμε το παρόν και στη φετινή Γιουροβίζιον. Όλα τα υπόλοιπα δεν θα θέλαμε να σχολιαστούν. Αποτελούν φήμες και μόνο», αποκάλυψε, επίσης στο koolnews.gr υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, η ΝΕΡΙΤ σύντομα θα αγοράσει και τα δικαιώματα προβολής της «Γιουροβίζιον Junior» που θα γίνει τον Νοέμβριο στη Μάλτα, δίνοντας τη δική της απάντηση σε όσα ακούγονται.

The post Τζώνη Καλημέρης: «Ο Alpha δεν έχει καταθέσει πρόταση στην EBU για την Eurovision» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα