Τον Τσίπρα βάζει στο στόχαστρο η αντιπολίτευση για τα όσα ειπε ο Βαρουφάκης στον ΣΚΑΪ

Βολές εναντίον του πρωθυπουργού εξαπολύουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μετά και τη συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη που προκάλεσε θύελλα, εκτιμώντας πως είναι αυτός που έχει την κύρια πολιτική ευθύνη.

Πιο συγκεκριμένα, την επίσημη απάντηση του πρωθυπουργού για τα όσα είπε κατά τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ζητά επισήμως η ΝΔ δια του εκπροσώπου Τύπου της Γιώργου Κουμουτσάκου. «Το θέμα που έχει προκύψει δεν απαντιέται με κύκλους», ξεκαθαρίζουν από τη Συγγρού.

«Ο κ. Τσίπρας

και ο κ. Βαρουφάκης μαζί διαπραγματεύτηκαν. Μαζί διαχειριστήκαν το ζωτικό θέμα της ελληνικής οικονομίας και επομένως την τύχη της χώρας και την καθημερινότητα των Ελλήνων. Μαζί οδήγησαν στα σημερινά οικονομικά αδιέξοδα, όπως το ασφαλιστικό. Το θέμα που έχει προκύψει με τη χθεσινή μαρτυρία - απολογία του πρώην Υπουργού Οικονομικών και στενού συνεργάτη του κ. Τσίπρα, είναι πολύ σοβαρό. Δεν απαντιέται με “κύκλους”. Όπως όλοι οι Έλληνες, περιμένουμε συγκεκριμένη απάντηση από τον κ. Πρωθυπουργό», αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος.

Γεννηματά: Νέο ενδιαφέρον αποκτά η πρότασή μας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής

«Η πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει από το 2000 έως και σήμερα πως φτάσαμε ως εδώ, αποκτά νέο ενδιαφέρον μετά τα όσα αποκαλυπτικά ακούσαμε και χθες βράδυ από τον κ. Βαρουφάκη», αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Περιμένουμε τη στάση του κ.Τσίπρα και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Υπενθυμίζω ότι ο κ.Τσίπρας έσπευσε τον περασμένο Ιούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης της σχετικής επίκαιρης ερώτησης μου στη Βουλή, να καλύψει το πολύτιμο asset για τη χώρα , όπως χαρακτήριζε τον κ. Βαρουφάκη. Επίσης με ενδιαφέρον περιμένουμε αν θα στηρίξει την πρόταση για εξεταστική επιτροπή η ΝΔ με το νέο της αρχηγό κ. Μητσοτάκη. Οφείλουμε στον ελληνικό λαό την αλήθεια», αναφέρει η κ. Γεννηματά.

The post Τον Τσίπρα βάζει στο στόχαστρο η αντιπολίτευση για τα όσα ειπε ο Βαρουφάκης στον ΣΚΑΪ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα