Η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη μόλις είδε την κότα στο Μαξίμου [βίντεο]

Το τραγελαφικό χθεσινό περιστατικό με την… ακτιβίστρια η οποία έφτασε χαλαρά έως την είσοδο του προεδρικού Μεγάρου και πέταξε μια κότα στον προαύλιο χώρο, ήταν το θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά και πολιτικά στέκια.

Η ακτιβίστρια την ώρα που την έριχνε ακούστηκε να λέει «Έλα Αλέξη, μπες μέσα» ενώ στη συνέχεια έλεγε στους αιφνιδιασμένους άνδρες της προσωπικής φρουράς του Αλέξη Τσίπρα «Δεν έκανα τίποτα, μια κοτούλα είναι».

Η κότα άρχισε να σουλατσάρει στον προαύλιο χώρο για ώρες, χωρίς να την πιάνει

κανείς με αποτέλεσμα όταν έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό να τη δει εκεί.

Ο κ. Μητσοτάκης γύρισε ξανά το κεφάλι του προς το μέρος της κότας για να βεβαιωθεί ότι δεν είχε παραισθήσεις και όταν σιγουρεύτηκε ότι όντως υπήρχε εκεί, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Το ίδιο και οι άνθρωποι που συνόδευαν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι στην Ελλάδα του 2016 μπορεί μια κότα να κόβει βόλτες στο Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς να συγκινείται κανείς.

Την ίδια ώρα τα κυβερνητικά στελέχη προτίμησαν να κάνουν χιουμοράκι. Χαρακτηριστική (σύμφωνα με τον “Βηματοδότη”) είναι η απάντηση της Όλγας Γεροβασίλη για την τύχη της κότας: «Υπάρχουν δύο εκδοχές. Είτε θα την κάνουμε σούπα και θα καλέσει ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη να φάνε μαζί, είτε θα της χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο κάνοντάς της και ένα σπιτάκι για να γίνει η μασκότ μας».

Δείτε την αντίδραση του κ. Μητσοτάκη στο ρεπορτάζ που παρουσίασε η τηλεόραση του Alpha.

The post Η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη μόλις είδε την κότα στο Μαξίμου [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα