Το…κάστρο έπεσε – Και ο Μεϊμαράκης αποφάσισε να κάνει web interview με hangout

Και online συνέντευξη θα δώσει ο «παραδοσιακός» Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς κλείδωσε το interaction του με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το πρωί της Παρασκευής.

Ο κ. Μεϊμαράκης θα απαντήσει μέσω google hangout σε ερωτήσεις των φίλων και ψηφοφόρων της ΝΔ, τις οποίες θα θέσουν σε thread που θα ανοίξει ειδικά στις σελίδες του κ. Μεϊμαράκη.

Ακόμα δεν έχει κλειδώσει ποιος θα κάνει τον συντονισμό της διαδικασίας, πάντως

και το τελευταίο κάστρο...έπεσε, με τον κ. Μεϊμαράκη να αποφασίζει να δοκιμάσει κάτι που ήδη, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, έχουν κάνει οι ανθυποψήφιοί του.

Πληροφορίες θέλουν πίσω από αυτή την δράση την ομάδα social media του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Μανώλη Κούλα, τον αρθρογράφο του marketnews.gr Μιχάλη Νταγγίνη, καθώς και νεολαίους που υποστηρίζουν την δράση τους.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ δίνει μια σειρά συνεντεύξεων στα ΜΜΕ αυτές τις μέρες, με την επόμενη να δίνεται απόψε, Τρίτη, στην εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη.

Γ.Ε.

The post Το…κάστρο έπεσε – Και ο Μεϊμαράκης αποφάσισε να κάνει web interview με hangout appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα