Το tweet Καταλανού ρεπόρτερ που άναψε φωτιές: Ο Σπανούλης θα πάει στην Μπάρτσα το 2016!

Μπορεί ο ισπανικός Τύπος και συγκεκριμένα η «Mundo Deportivo» να μην έχει αναφέρει τίποτα σχετικό, ένας ρεπόρτερ όμως της καταλανικής εφημερίδας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι από το 2016 ο Βασίλης Σπανούλης θα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα!

Ο Χοσέ Ιγνάθιο Χουγιέτ γνωρίζει καλά όσα αφορούν τους «μπλαουγκράνα» καθώς είναι από τους πλέον γνωστούς ρεπόρτερ που ασχολούνται με τα θέματα των Καταλανών. Ο δημοσιογράφος της «Mundo Deportivo» έκανε την εν λόγω «προφητεία» μέσω

της προσωπικής σελίδας του στο twitter και απομένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα, ή από τον ίδιο τον «ερυθρόλευκο» γκαρντ.

«Σας το λέω σήμερα, 23 Ιουλίου του 2015: Την επόμενη χρονιά, η Μπαρτσελόνα θα υπογράψει τον Σπανούλη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χουγιέτ… τρελαίνοντας κόσμο. Το αν θα γίνει εν τέλει το «μπαμ» το επόμενο καλοκαίρι, θα το μάθουμε προσεχώς, θα πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα κλείσει 34 χρόνια ζωής τον Αύγουστο του 2016…

Os lo digo hoy, 23 de julio de 2015: el año que viene el @FCBbasket fichará a Spanoulis.

Jose Ignacio Huguet (@josehuguet) July 23, 2015

The post Το tweet Καταλανού ρεπόρτερ που άναψε φωτιές: Ο Σπανούλης θα πάει στην Μπάρτσα το 2016! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα