Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αφήνει πίσω της την Κάρι Μπράντσο και πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά «Divorce» – Τι θα δούμε;

Στη νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Divorce» η οποία δε θα θυμίζει σε τίποτα το θρυλικό Sex and the City, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ!

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό InStyle και αποκάλυψε πως το νέο της εγχείρημα, με τίτλο «Διαζύγιο» είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για

εκείνη.

Μάλιστα, η ίδια αναλύει πόσο πολύ ξεχωριστή θα είναι η νέα της σειρά, δίνοντάς μας 5 βασικά στοιχεία γι’ αυτή:

- Η ίδια, υποδύεται τη Φράνσις, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την αγαπημένη μας Κάρι. Πρόκειται για μια γυναίκα που δεν κυνηγά το διαζύγιο, όμως συμβαίνει κάτι πολύ καταστροφικό στη ζωή της και συνειδητοποιεί πως… πλέον δεν αισθάνεται καλά στο γάμο της.

- Δεν είναι μια σειρά για τη Νέα Υόρκη, καθώς γυρίζεται μεν εκεί, δεν εστιάζει όμως στο Μεγάλο Μήλο.

- Δε θα υπάρχουν «ηθικά διδάγματα» για τον έρωτα και την αγάπη σε κάθε επεισόδιο.

- Όλη η σειρά θα δείχνει τα διαφορετικά «σενάρια» ενός διαζυγίου και όχι μόνο των σχέσεων.

- Μέσα από το show, θα βγαίνουν πολλά συμπεράσματα για το θεσμό του γάμου και ειδικά, τις δυσκολίες και τις περιπλοκότητές του.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αφήνει πίσω της την Κάρι Μπράντσο και πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά «Divorce» – Τι θα δούμε; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα